Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Güvenç  KILIÇ
Güvenç KILIÇ

1965 İzmir doğumlu. Üniversite hayatını A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi nde tamamlayan Kılıç, profesyonel iş hayatına Şişe...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Yetkin Dikinciler (1969 - .... )

Yetkin  Dikinciler (1969 -  .... )

15 Ağustos 1969 yılında İstanbul'da doğdu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanınan, Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandıran tiyatro oyuncusu ve aktör.

Filmografi

2007 Eşref Saati
2007 Mavi Gözlü Dev
2006 Kabuslar Evi: Takip
2006 Kabuslar Evi: Son Dans
2006 Gözyaşı Çetesi (Tv dizisi)
2006 Sis ve Gece
2005 Babam ve Oğlum
2005 Misi
2004 Gülizar
2004 Üç Kişilik Aşk
2004 Avrupa Yakası Reşat
2002 Seni Yaşatacağım
1998 Leoparın Kuyruğu




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
15 Ağustos 1969
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Yavuz Bingöl
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Adnan Menderes
Asım Yıldırım
Korg. Raif Akbaş
Thomas Mann

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Zeki Velidi Togan
Hilmi Silahlı
Mehmet Ergun Sapmaz
Erdoğan Toprak

  Bugün Ölenler
Alfred Nobel
Erhan Bener
Vitali Hakko


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET