Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mahmut Esat Güven
Mahmut Esat Güven

12 Şubat 1953'te Kars'ta doğdu. Babasının adı Mehmet Nevzat, annesinin adı Şükriye'dir. İnşaat Mühendisi; Ankara Devlet Mü...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Angelina Jolie (1975 - .... )

Angelina  Jolie (1975 -  .... )

4 Haziran 1975 yılında Los Angeles, ABD'de doğdu.

Tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktör Jon Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusudur.

Lee Strasberg Tiyatro Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yaptı.

1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı.

Daha sonra 2004 yılında Mr And Mrs Smith filminde hayatının erkeğiyle Brad Pitt tanıştı. 27 Mayıs 2006 tarihinde Shiloh Nouvel Jolie Pitt'i dünyaya getirdi. Shiloh Brad ve Angelina'nın biyolojik kızıdır.


Filmografi


Beowulf (2007)
A Mighty Hearth
The Good Shepherd (2006)
Mr. & Mrs. Smith (2005)
Alexander (2004)
The Fever (2004)
Sky Captain ve Yarının Dünyası (2004)
Shark Tale (2004)
Taking Lives (2004)
Beyond Borders (2003)
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
Life or Something Like It (2002)
Original Sin (2001)
Lara Croft: Tomb Raider (2001)
Gone in Sixty Seconds (2000)
Girl, Interrupted (1999)
The Bone Collector (1999)
Pushing Tin (1999)
Playing by Heart (1998)
Hell's Kitchen (1998)
Gia (1998) (TV)
Playing God (1997)
George Wallace (1997)
True Women (1997)
Foxfire (1996)
Love Is All There Is (1996)
Mojave Moon (1996)
Hackers (1995)
Without Evidence (1995)
Cyborg 2 (1993)
Alice & Viril (1993)
Angela & Viril (1993)
Lookin' to Get Out (1982)

Angelina Jolie Resimlerini Görmek İçin Tıklayınız




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
4 Haziran 1975
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Cevdet Selvi
Salih Kapusuz
Teoman Koman
Yılmaz Erdoğan

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
George Eastman
Pablo Neruda
Atay Sözer


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET