Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ahmed  Arif
Ahmed Arif

1927 yılında Diyarbakır'da doğan Ahmed Arif, ilk ve orta öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 1950 yılında Ankara'da Dil ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Salma Hayek (1966 - .... )

Salma  Hayek (1966 -  .... )

2 Eylül 1966 yılında Coatzacoalcos, Veracruz, Meksika'da doğdu.

Babası Lübnan'lı annesi Meksikalı'dır.

Salma Hayek İspanyolca, İngilizce, Arapça ve Portekizce biliyor.


Filmografi


Lonely Hearts, 2006
Paint, 2005
Sian Ka'an, 2005
Ask the Dust, 2005
Bandidas, 2005
After the Sunset - (Gün Batmadan), 2004
Once upon a time in Mexico - (Bir Zamanlar Meksika'da), 2003
Game Over - (Çılgın Çocuklar 3-D), 2003
Frida, 2002, Frida Kahlo rolünde
In the time of the butterflies - (Kelebekler Zamanı), 2001
Hotel - (Otel), 2001
Traffic - (Trafik), 2000
Living it up - (La Gran Vida), 2000
Chain of Fools - (Çılgın Kovalamaca), 2000
Timecode, 2000
Wild Wild West - (Vahşi Vahşi Batı), 1999
No one writes to the Colonel - (Albaya Kimseden Mektup Yok), 1999
Dogma 1999
The Faculty - (Fakülte), 1998
The Velocity of Gary, 1998
54, 1998
Breaking Up - (Aşkın Sınırları), 1997
The Hunchback - (Notre Dame'in Kamburu), 1997
Fools Rush In - (Ahmaklar Acele Eder), 1996
Fled - (Kaçaklar), 1996
From Dusk Till Dawn - (Gün Batımından Şafağa), 1996
Fair Game - (Dürüst Oyun), 1995
Four Rooms - (Dört Oda), 1995
Desperado, 1995
Midaq Alley - (Midaq Sokağı), 1995
Roadracers, 1994
Mi vida loca - (Çılgın Yaşamım), 1993


Aldığı Ödüller 


Altın Kamera 2003: En iyi uluslararası kadın oyuncu
Oskar ve Altın Küre ödüllerine aday gösterildi.( Frida filmi için)

Salma Hayek Resimlerini Görmek İçin Tıklayınız




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
2 Eylül 1966
»Doğduğu Ülke
Meksika
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Dilaver Uyanık
Osman Kılıç
Pierre Loti
Sefa Sirmen

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Kevin Spacey
Stanley Kubrick
Kate Beckinsale
Vildan Atasever

  Bugün Ölenler
Zeki Velidi Togan
Evita Peron
M. Kemal Yamak
İsmail Akbay



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET