Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Oğuz  Çetin
Oğuz Çetin

1963’te Adapazarı, Sapanca’da doğdu. İTÜ Mühendislik Fakültesi’ni bitirdi. Futbol oynamaya Genç Takımı’nda başladığı Sakaryas...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Gerard Butler (1969 - .... )

Gerard  Butler (1969 -  .... )

13 Kasım 1969 yılında Glasgow, İskoçya'da doğdu.

Aktörün lakabı Gerry'dir.

Önemli rolleri: 300 (Leonidas), The Phantomof the Opera (Phantom)


Filmografi

PS I Love You ,2007
300, 2007
beowulf & grendel, 2005
the game of their lives ,2005
The Phantom of the Opera 2004
dear frankie, 2004
timeline ,2003
lara croft tomb raider:the cradle of life, 2003
reign of fire ,2002
the jury ,2002
shooters ,2002
attila the hun ,2001
jewel of the sahara ,2001
dracula ,2000
harrison's flowers ,2000
the cherry orchard ,1999
one more kiss ,1999
lucy sullivan is getting married ,1999 (tv dizisi)
please! ,1999
the young person's guide to becoming a rock star ,1998 (tv dizisi)
little white lies ,1998
tale of the mummy ,1998
fast food ,1998
tomorrow never dies, 1997
mrs. brown ,1997




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
13 Kasım 1969
»Doğduğu Ülke
İskoçya
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Alb. Levent Vezir
Batuhan Mutlugil
Prof. Dr. Muammer Onat
Turhan Selçuk

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Francis Bacon
Selahattin Pınar
Şükrü Halûk Akalın
Kenan Çoban (Abdülh...
Paul Wolfowitz
Durdu Mehmet Kastal
Sezai Karakoç
Cihan Ünal
Diane Lane
Kaya Gürel

  Bugün Ölenler
Kamer Genç


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET