Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ahmet Rüstem Bey
Ahmet Rüstem Bey

Ahmet Rüstem Bey veya doğumundaki adı ile Alfred Bilinsky Polonya kökenli bir Türk diplomat ve siyaset adamıdır. Osmanlı D...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Jonathan Rhys Meyers (1977 - .... )

Jonathan Rhys Meyers (1977 -  .... )

27 Temmuz 1977 yılında Dublin, İrlanda'da doğdu.

1994'te A Man of No Importance isimli filmde kısa bir rolü vardı. İlk başrolünü 1996 yılı yapımı bağımsız bir film olan Disappearance of Finbar da oynadı.

1996'da İrlanda'nın tarihi kahramanlarından Michael Collins'i anlatan Neil Jordan 'ın yönettiği aynı adlı filmde Collins'in katilini oynadı.

Asıl büyük çıkışını glam devi David Bowie'den esinlenen Brian Slade karakterini canlandırdığı Velvet Goldmine ile yaptı. Ayrıca bu filmdeki bazı şarkıları kendisi seslendirdi. BBC' nin kült mertebesine ulaşan fantastik dizisi Gormenhgast'taki sadist ve kötü ruhlu ahçı Skeerpike ile kariyerini sağlamlaştırdı.

CBS in mini dizisi Elvis ile 2006 da En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazandı. Showtime ın yeni mini dizisi The Tudors'ta VIII. Henry rolünde oynadı.

2007 içinde post-prodüksiyonu tamamlanan 2 yeni filmi (August Rush ve The Children of Huang-Shi) vizyona girecek. 2006 kış ve 2007 bahar koleksiyonlarında Versace erkek kreasyonlarının ve 2007 de ise Hugo Boss'un reklam yüzü oldu.


Filmografi

A Man of No Importance (1994)
The Killer Tongue (1996)
The Disappearance of Finbar (1996)
Michael Collins (1996)
Samson and Delilah (1996)
The Tribe (1996)
The Maker (1997)
Telling Lies in America (1997)
The Governess (1998)
Velvet Goldmine (1998)
The Loss of Sexual Innocence (1999)
B. Monkey (1999)
Ride with the Devil (1999)
Titus (1999)
Gormenghast (2000)
Prozac Nation (2002)
Tangled (2002)
Happy Now (2002)
The Magnificent Ambersons (2002)
Bend It Like Beckham (2002)
The Tesseract (2002)
Octane (2002)
I'll Sleep When I'm Dead (2003)
The Emperor's Wife (2003)
The Lion in Winter (2003)
Vanity Fair (2004)
Alexander (2004)
Elvis (2005)
Match Point (2005)
Mission: Impossible III (2006)
The Tudors (2007)
Brontë (2007)
Toussaint (2007)
August Rush (2007)
The Children of Huang Shi (2007)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
27 Temmuz 1977
»Doğduğu Ülke
İrlanda
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Erhan Bener
Hüseyin Avni Danyal (Yalçın Bulut)
Platon
Russell Crowe

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Erivan Haub
Walthec Rathenau
Mustafa Şükrü Elekdağ
Carl Duisberg
Silvio Berlusconi
Uğur Akkuş

  Bugün Ölenler
Yıldırım Aktuna
Agop Ayvaz


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET