Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Şahin  Mengü
Şahin Mengü

Şahin Mengü, 4 Nisan 1948'de Kastamonu İnebolu'da doğdu. Babasının adı Bekir, annesinin adı Habibe Süreyya'dır.

Av...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Steve Carell (1962 - .... )

Steve  Carell (1962 -  .... )

16 Ağustos 1962 yılında ABD'de doğdu.

Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazar.

Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.

1995'den bu yana Nancy Walls ile evlidir ve iki çocukları vardır.

Filmografi

 
2003 Bruce Almighty Evan Baxter 
2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Brick Tamland 
Sleepover Officer Sherman
2005 Melinda and Melinda Walt
2005 Bewitched Arthur amca Cameo
2005 The 40-Year-Old Virgin Andy Stitzer 
2006 Over the Hedge Hammy (seslendirme)
2006 Little Miss Sunshine Frank Ginsburg 
2007 Evan Almighty Evan Baxter 
2007 Knocked Up Himself Cameo
2007 Dan in Real Life Dan Burns 
2008 Horton Hears a Who! Mayor of Who-Ville 
2008 Get Smart Maxwell Smart 
2009 High T 




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
16 Ağustos 1962
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Yapımcılar
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Show Dünyası


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Bekir Aksoy
Cemal Gürsel
Kasım Gülek
Yaşar Yakış

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Jennifer Love Hewitt
Alev Dedegil

  Bugün Ölenler
Ahmet Refik Yılmaz
Johann Jacobs
Ali Çetinkaya
Nermi Uygur


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET