Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Neyzen Tevfik
Neyzen Tevfik

24 Mart 1879’da Bodrum’da doğan Neyzen Tevfik’in asıl adı Tevfik Kolaylı’dır. Babasının memleketi Bafra'nın Kolay nahiyesi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Jessica Biel (1982 - .... )

Jessica  Biel (1982 -  .... )

3 Mart 1982 yılında ABD'de doğdu.

Tam adı Jessica Claire Biel olan Amerikan aktris ve eski modeldir.Tanınmasını sağlayan rol Mary Camden rolüyle tv dizisi 7th Heaven aracılığıyla oldu.

Filmografi

1996-2001 7th Heaven Mary Camden Tv Dizisi
1997 Ulee's Gold Casey Jackson 
1998 I'll Be Home for Christmas Allie 
2001 Summer Catch Tenley Parrish 
2002 The Rules of Attraction Lara Holleran 
2003 The Texas Chainsaw Massacre Erin Hardesty 
2004 It's a Digital World seslendirme 
2004 Cellular Chloe 
2004 Blade: Trinity Abigail Whistler 
2005 Stealth Lieutenant Kara Wade 
2005 Elizabethtown Ellen Kishmore 
2005 London London 
2006 The Illusionist Duchess Sophie von Teschen 
2006 Home of the Brave Vanessa Price 
2007 Next Liz Cooper 
2007 I Now Pronounce You Chuck and Larry Alex McDonough 
2007 Hole in the Paper Sky TBA 
2008 A Woman of No Importance Hester Worsley 
2008 Powder Blue Rose-Johnny 
2008 Invisible Monsters TBA




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
3 Mart 1982
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Moda Dünyası / Mankenler


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Hüseyin Poroy
Mehmet Ali Birand
Menderes Turbay
Nihat Behram

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Roman Abramoviç

  Bugün Ölenler
Elias Hobeyka
Ahmet Hamdi Tanpınar
Uğur Mumcu
Gaffar Okkan
İsmail Cem
Mümtaz Sevinç
Ercüment Özkan
Gaspare Luigi Pacif...


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET