Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Cüneyt  Yüksel
Cüneyt Yüksel

1 Ocak 1970'te Mardin'de doğdu. Baba adı Mehmet Edip, anne adı Fatma'dır. Öğretim Üyesi; İstanbul Ü. Hukuk Fakültesi'ni üstün...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Kate Beckinsale (1973 - .... )

Kate  Beckinsale (1973 -  .... )

26 Temmuz 1973 yılında Londra, İngiltere'de doğdu.

İngiliz sinema oyuncusu. Anne ve babası da oyuncu olan Kate, çocuk yaşlarda edebiyat ve şiir gibi alanlarda kendini göstermeye başlamış ve bunun sonucu olarakta ödüller almıştır.

Kate Beckinsale, oyunculuğa TV dizileriyle başladı. TV dizilerinden sonra gözünü beyaz perdeye diken Beckinsale, 2001 yapımı Pearl Harbor filmiyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Eleştirmenlerden pekde iyi not alamayan film, Kate için Ben Affleck, Josh Hartnett ve Jon Voight gibi isimlerle çalışma fırsatı vermişti.

Bu filmle birlikte Hollywood yapımlarında yer almaya devam eden oyuncu, 2001 yapımı Serendipity (Tesadüf) ve 2003 yapımı Underworld (Karanlıklar Ülkesi) gibi filmlerde başrol oynamıştır.


2005 ve 2006 yıllarında Dünyanın En Seksi 100 Kadını sıralamasında yer almış ve İngiltere'nin en güzel kadınlarından biri olarak bilinmektedir.

Dizi ve sinema oyuncusu Rachel McAdams, Kate Beckinsale'in en yakın arkadaşıdır.


Filmografi


1991 Devices and Desires
1991 One Against the Wind
1992 Rachel's Dream
1993 Much Ado About Nothing
1994 Prince of Jutland
1994 Uncovered
1995 Cold Comfort Farm
1995 Marie-Louise ou la Permission
1995 Haunted
1997 Emma
1997 Shooting Fish
1998 The Last Days of Disco
1998 Alice Through the Looking Glass
1999 Brokedown Palace
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael
2000 The Golden Bowl
2001 Pearl Harbor
2001 Serendipity
2002 Laurel Canyon
2003 Underworld
2003 Tiptoes
2004 Van Helsing
2004 The Aviator
2006 Click
2006 Snow Angels
2007 Vacancy
2007 Underworld: Evolution




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
26 Temmuz 1973
»Doğduğu Ülke
İngiltere
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Rıdvan Dilmen
Suat Binici
Tuğgeneral Bahtiyar Aydın
İsmail Bilen

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Katrin Krabbe
Enver Paşa
Gülten Akyan
Osman Pamukoğlu
Scarlett Johansson
Bennu Yıldırımlar
Kerem Gönlüm
Ahmet İyimaya
İsmail Katmerci

  Bugün Ölenler
Aldous Huxley
Joseph Chester Wilson
Tunalı Hilmi
Hatice Sabiha Görkey
Maurice Béjart
John F. Kennedy


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET