Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Fatih  Tekke
Fatih Tekke

9 Eylül 1977 Tarihinde Sürmene, Trabzon'da doğdu. 17 yaşında Trabzonspor A takımına yükselen; Hami Mandıralı, Ünal Karaman...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Tyra Banks (1973 - .... )

Tyra  Banks (1973 -  .... )

4 Aralık 1973 yılında Kaliforniya, ABD'de doğdu.

İlk olarak Sports Illustrated dergisinin deniz giysileri sayılarında görülmüştür. Amerika'da "America's Next Top Model" isimli televizyon programında ününü pekiştirmiştir. Halen Emmy Ödülü sahibi günlük talk show, "The Tyra Banks Show"'u sunmaktadır.

TIME dergisince "Dünya'nın En Etkin 100 Kişisi" arasında gösterilen yedi kadından ve dört Afro-Amerikan kadından biridir.


Filmografi

Higher Learning (1995)
A Woman Like That (1997)
Love Stinks (1999 )
Love & Basketball (2000)
"Life-Size" (2000)
Coyote Ugly (2000)
Halloween: Resurrection (2002)
Eight Crazy Nights (2002) (ses)
Larceny (2004)

Televizyon

Fresh Prince of Bel-Air (1993)
Just Shoot Me (Bölüm 46) (1997)
The Apartment Complex (1999)
Felicity (2000)
Life-Size (2000)
America's Next Top Model (2003-günümüz)
The Tyra Banks Show (2005-günümüz)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
4 Aralık 1973
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Moda Dünyası / Top Modeller
Moda Dünyası / Mankenler
Magazin-E... / Show Dünyası


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Abram İsaakoviç Alihanov
Güven Kıraç
Müşfik Kenter
Semahat Özdenses

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Katrin Krabbe
Enver Paşa
Gülten Akyan
Osman Pamukoğlu
Scarlett Johansson
Bennu Yıldırımlar
Kerem Gönlüm
Ahmet İyimaya
İsmail Katmerci

  Bugün Ölenler
Aldous Huxley
Joseph Chester Wilson
Tunalı Hilmi
Hatice Sabiha Görkey
Maurice Béjart
John F. Kennedy


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET