Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Taner  Barlas
Taner Barlas

1947 yılında Burdur'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve LCC Tiyatro Okulu mezunu olan sanatçı, ayrıca pando...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Kristin Kreuk (1982 - .... )

Kristin  Kreuk (1982 -  .... )

30 Aralık 1982 Vancouver, Kanada'da doğdu.

Tam adı Kristin Laura Kreuk'dır. Smallville isimli dizide Clark Kent'in aşık olduğu kadınlardan Lana Lang'ı canlandıran oyuncu.


Filmografi

2007 Partition Naseem Khan Film
2004 Legend of Earthsea Tenar Dizi
2004 Eurotrip Fiona Cameo
2001 Snow White Snow White Televizyon Filmi
2001 Smallville Lana Lang Televizyon Dizisi
2000 Edgemont Laurel Yeung Televizyon Dizisi




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
30 Aralık 1982
»Doğduğu Ülke
Kanada
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Hüseyin Mert
Kürşat Tüzmen
Orgeneral Necip Torumtay
Yrd. Doç. Dr. Vehbi Günay

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Walter Benjamin
Vilfredo Pareto
Doğan Yörük
Mehmet Hilmi Güler
Mustafa Enöz
Recep Koral
Dilaver Cebeci
Murat Akdağ
Tülay Ağaoğlu
Sümer Tilmaç
Hakan Ömer Gider

  Bugün Ölenler
Ömer M. Tarkan
Meral Taytuğlu
Seyfi Arkan
Cemil Cahit Toydemir


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET