Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Kıvılcım Kemal Anadol
Kıvılcım Kemal Anadol

K. Kemal Anadol, 25 Kasım 1941'de Karabük Safranbolu'da doğdu. Babasının adı Mustafa Zihni, annesinin adı Emine Sururiye'd...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Zhang Ziyi (1979 - .... )

Zhang  Ziyi (1979 -  .... )

9 Şubat 1979 Pekin, Çin'de doğdu.

En bilinen rolü Oscar ödülü kazanan Kaplan ve Ejderha (Crouching Tiger Hidden Dragon) filmindeki Jiao Long rolüdür. Zhang Ziyi Rush Hour 2, Kahraman (Hero), Parlayan Hançerler (House of Flying Daggers) ve Bir Geyşanın Anıları (Memoirs of a Geisha) gibi filminde rol aldı.

2001 yılindan FHM magazinin 100 güzel kadın sıralamasında 2. olmuştur.

Filmografi

The Banquet (2006)
Memoirs of a Geisha (Bir Geyşanın Anıları) (2005)
Princess Raccoon (2005)
Jasmine Women (2004)
House of Flying Daggers (Parlayan Hançerler) (2004)
2046 (2004)
Purple Butterfly (2003)
My Wife is a Gangster 2 (2003)
Hero (Kahraman) (2002)
The Legend of Zu (2001)
Musa (2001)
Rush Hour 2 (2001)
Crouching Tiger, Hidden Dragon (Kaplan ve Ejderha) (2000)
The Road Home (1999)
Touching Starlight (1996)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
9 Şubat 1979
»Doğduğu Ülke
Çin
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Erdoğan Arıca
Sugar Ray Robinson
Tümgeneral Atilla Özkan
Tümgeneral Oltan Evren

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Jean Paul Getty
Necati Şaşmaz (Pola...
Zehra Ayla Perktaş
Ahmet Aydoğmuş
Engin Altay

  Bugün Ölenler
Walter Elias Disney
Stanford J. Shaw
Ahmet Ertegün


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET