Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mater  Kaban
Mater Kaban

24 Ekim 1939 tarihinde Çanakkale'de doğdu. İstanbul Pertevniyal Lisesini bitirip, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Diane Lane (1965 - .... )

Diane  Lane (1965 -  .... )

22 Ocak 1965 yılında ABD'de doğdu.

Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş aktris.

Filmografi


A Little Romance (1979)
Touched by Love (1980)
Ladies and Gentlemen, The Fabulous Stains (1981)
Cattle Annie and Little Britches (1981)
National Lampoon Goes to the Movies (1982)
Six Pack (1982)
The Outsiders (1983)
Rumble Fish (1983)
Streets of Fire (1984)
The Cotton Club (1984)
Lady Beware (1987)
The Big Town (1987)
Priceless Beauty (1988)
Lonesome Dove (1989)
Vital Signs (film) (1990)
Knight Moves (1992)
My New Gun (1992)
The Setting Sun (1992)
Chaplin (1992)
Indian Summer (1993)
Judge Dredd (1995)
Wild Bill (1995)
Jack (1996)
Mad Dog Time (1996)
The Only Thrill (1997)
Murder at 1600 (1997)
Gunshy (1998)
A Walk on the Moon (1999)
My Dog Skip (2000)
The Perfect Storm (2000)
Hardball (2001)
The Glass House (2001)
Unfaithful (2002)
Searching for Debra Winger (2002) (documentary)
Under the Tuscan Sun (2003)
Fierce People (2005)
Must Love Dogs (2005)
Hollywoodland (2006)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
22 Ocak 1965
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Antonio Lucio Vivaldi
Baki Davrak
Gülriz Sururi
Prof. Dr. Ata Atun

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Hayati Yazıcı
John Bardeen
Rubens Barrichello

  Bugün Ölenler
Halit Ziya Uşaklıgil
Tanju Okan
Temel Cingöz
Hayri Kozakçıoğlu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET