Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler
Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler

1951 yılında Samsun’da doğmuştur. 1968 yılında Kuleli Askeri Lisesinden, 1970 yılında Kara Harp Okulundan, 1971 yılında To...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Carmen Electra (1972 - .... )

Carmen  Electra (1972 -  .... )

20 Nisan 1972 yılında Ohio, ABD'de doğdu.

Model, aktris ve şarkıcı.

Filmografi

An American Vampire Story, (1997)
Good Burger, (1997)
Starstruck, (1998)
The Chosen One: Legend of the Raven, (1998)
The Mating Habits of the Earthbound Human, (1999)
Christmas Vacation 2000, (1999)
The Great White Dope, (2000) (kısa içerikli)
Scary Movie, (2000)
Welcome to Hollywood, (2000) (belgesel)
Sol Goode, (2001)
Perfume, (2001)
Get Over It, (2001)
Rent Control, (2002)
Naked Movie, (2002)
Whacked!, (2002)
Uptown Girls, (2003)
My Boss's Daughter, (2003)
Starsky & Hutch, (2004)
Mr. 3000, (2004) (Cameo)
Max Havoc: Curse of the Dragon, (2004)
Dirty Love, (2005)
Lil' Pimp, (2005) (voice)
Searching for Bobby D, (2005)
Getting Played (2005)
Cheaper by the Dozen 2, (2005)
Date Movie, (2006)
Scary Movie 4, (2006)
American Dreams, (2006) (Cameo)
I Want Candy, (2007)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
20 Nisan 1972
»Doğduğu Ülke
ABD
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Ses Sanat...
Moda Dünyası / Mankenler


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Cengiz Aytmatov
Fuat Saka
Seyit Onbaşı
Önder Sav

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Rita Hayworth
Tarkan Tevetoğlu
Eminem
Özkan Uğur
İsmail Akbay
Kimi Matias Raikkönen

  Bugün Ölenler
Revaham Zeevi
Fredric Chopin


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET