Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Tümgeneral Yusuf  Özer
Tümgeneral Yusuf Özer

15 Ağustos 1926’da İstanbul’da doğmuştur. İlk ve ortaokul öğrenimini İstanbul’da yapmış, 1947 yılında Ku...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Catherine Zeta-Jones (1969 - .... )

Catherine  Zeta-Jones (1969 -  .... )

25 Eylül 1969 yılında Swansea Galler'de doğdu.

Oyuncu Michael Douglas'la evlidir. Bu evlilikten 1 erkek (Dylan) ve 1 kız (Carys) çocuğa sahiptir. Dünyanın en güzel 50 kadınından biridir. Ayrıca, Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oskar ödülü sahibidir. Bu ödülü Chicago filminde canlandırdığı "Velma" karakteriyle almıştır.


Filmografi

1990 Les 1001 nuits Sheherazade 
1991 The Darling Buds of May Mariette 
1992 Christopher Columbus: The Discovery' Beatriz 
1993 Splitting Heirs Kitty 
1995 Blue Juice Chloe 
1996 The Phantom Sala 
1996 Titanic (mini dixi) Isabella Paradine 
1998 The Mask of Zorro Elena Montero Murrieta 
1999 Entrapment Virginia Baker 
1999 The Haunting Theo 
2000 High Fidelity Charlie Nicholson 
2000 Traffic Helena Ayala Also starred her husband, Michael Douglas.
2001 America's Sweethearts Gwen Harrison 
2002 Chicago Velma Kelly En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü.
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas Marina 
2003 Intolerable Cruelty Marylin Rexroth 
2004 The Terminal Amelia Warren 
2004 Ocean's Twelve Isabel Lahiri 
2005 The Legend of Zorro Elena Montero Murrieta de la Vega 
2007 Death Defying Acts Mary McGregor 
2007 No Reservations Kate Armstrong 
2007 Stompanato

Akademi Ödülleri
 
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2002 Chicago

BAFTA Ödülleri
 
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
2002 Chicago

Catherine Zeta Jones Resimlerini Görmek İçin Tıklayınız




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
25 Eylül 1969
»Doğduğu Ülke
Galler
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Aşık Veysel Şatıroğlu
Dr. Emin İstanbullu
Mustafa Kalemli
Tarkan Tevetoğlu

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Auguste Comte
Fulya Kantarcıoğlu
Thomas Watson
Otto Liman Von San...
Paris Hilton
İsmail Altınöz

  Bugün Ölenler
Lütfi Kırdar
Mehmet Altuner
Gazanfer Özcan


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET