Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 17.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6166 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Prof. Dr. Hasan  Köni
Prof. Dr. Hasan Köni

1946 yılında İstanbul'da doğan Köni Sen Josef lisesini ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. Aynı fakü...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Binnur Kaya (Şahika) (1972 - .... )

Binnur  Kaya (Şahika) (1972 -  .... )

1972 yılında Ankara'da doğdu.

1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.

İlk televizyon dizisi "Kaynanalar"dır. BKM oyuncu kadrosuna katıldı. Yeni sezonda Türkiye'nin rakipsiz komedi dizisi "Avrupa Yakası" nın kadrosuna dahil oldu.


Filmografi

Avrupa Yakası (Dizi) Şahika
Hayatımın Kadınısın 2006 Firdevs
Küçük Kıyamet 2006 Filiz
Babam ve Oğlum 2005 Hanife
Yabancı Damat 2004 - 2007 (Dizi) Nazire
Bekarlar 2003 Binnur
İnşaat 2003 Ayşe
Hadi Uç Bakalım 2003 Düriye
Benimle Evlenir Misin? 2001
Yeni Hayat Gülistan 2001
Abuzer Kadayıf 2000
Muhallebicinin Oğlu 2000
Güneş Yanıkları 2000 Aylin
Baba Evi 1999 Meryem
Dış Kapının Mandalları 1998
Bir Demet Tiyatro 1997 (Tiyatro)
Çarli
Kaynanalar




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1972
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Ata Demirer
Engin Günaydın
Gazanfer Özcan
Gülse Birsel
Hasibe Eren
Levent Üzümcü (Cem)
Peker Açıkalın
Sarp Apak (Tanrıverdi)
Tolga Çevik
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Serdar Ömeroğulları
Seyit Ahmet Işkın
Mustafa Vehbi Koç
Semih Pala
Elvin Ağayev
Şadan Kalkavan
Dr. Hayri Baraçlı
Kürşat Taştan
Tümgeneral Fahri Kır
Dr. Öner Kabasakal

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Abdullah Oğuz
Akın Duman
Alp Yalman
Zeki Ertugay

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Candan Erçetin
Refik Durbaş
Mehmet Yılmaz
Ali Akar
Tuğba Özay
Enver Ören
Sadık Badak
Cevat Durak
Aslan Sekmen
Nigar Uluerer

  Bugün Ölenler
Abdülhamid II
Wilhelm Conrad Röntgen


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2016 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET