Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Korg. Ziya  Güler
Korg. Ziya Güler

Korgeneral Ziya Güler 18 Ağustos 1952 tarihinde Bandırma'da doğmuş, ilkokulu ve ortaokulu Bandırma'da bitirmiştir. 1966 yı...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Binnur Kaya (Şahika) (1972 - .... )

Binnur  Kaya (Şahika) (1972 -  .... )

1972 yılında Ankara'da doğdu.

1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.

İlk televizyon dizisi "Kaynanalar"dır. BKM oyuncu kadrosuna katıldı. Yeni sezonda Türkiye'nin rakipsiz komedi dizisi "Avrupa Yakası" nın kadrosuna dahil oldu.


Filmografi

Avrupa Yakası (Dizi) Şahika
Hayatımın Kadınısın 2006 Firdevs
Küçük Kıyamet 2006 Filiz
Babam ve Oğlum 2005 Hanife
Yabancı Damat 2004 - 2007 (Dizi) Nazire
Bekarlar 2003 Binnur
İnşaat 2003 Ayşe
Hadi Uç Bakalım 2003 Düriye
Benimle Evlenir Misin? 2001
Yeni Hayat Gülistan 2001
Abuzer Kadayıf 2000
Muhallebicinin Oğlu 2000
Güneş Yanıkları 2000 Aylin
Baba Evi 1999 Meryem
Dış Kapının Mandalları 1998
Bir Demet Tiyatro 1997 (Tiyatro)
Çarli
Kaynanalar




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1972
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Ata Demirer
Engin Günaydın
Gazanfer Özcan
Gülse Birsel
Hasibe Eren
Levent Üzümcü (Cem)
Peker Açıkalın
Sarp Apak (Tanrıverdi)
Tolga Çevik
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Cengiz Toraman
Rasim Kara
Sadettin Doğanyiğit
Tuncay Özilhan

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Tuluyhan Uğurlu
Cemil Çiçek
Sever Can
Uğur Işılak
Mehmet Aurelio
Erdal Tosun
Medet Mete Cengiz
Yılmaz Tankut
Bengi Yıldız

  Bugün Ölenler
Alemdar Mustafa Paşa


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET