Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mustafa  Aslan
Mustafa Aslan

1958’de doğan Aslan, sırasıyla Beşiktaş, Simtel ve Alarko takımlarında oynadı. İstanbul Anadoluhisarı Spor Akademisi’ni bitir...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Cihan Ünal (1946 - .... )

Cihan  Ünal (1946 -  .... )

22 Ocak 1946 yılında Kastamonu'da doğdu.

Ankara Devlet Konservatuarı mezunu olan sanatçı, ortaöğrenim yıllarında TRT Ankara Radyosu ve Halkevleri Tiyatro bölümünde amatör çalışmalarda bulundu.

1968'de Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başlayan Ünal, 1982 yılında özel gerekçelerle İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almaya başladı.

1995 yılında da Tiyatro İstanbul ekibi içinde yer aldı. Ankara Devlet Konservatuarı ve İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğretmenlik yaptı. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hepşen Akar'ın kardeşi olan Cihan Ünal, bir dönem Türkan Şoray ile evli kaldı. Sanatçı, sinema ve dizi filmlerde de rol alıyor.


Filmografisi

Kadın İsterse - 2004
Nisan Yağmuru - 2001
Türk Vakıf Medeniyeti - 1988
Gece Dansı Tutsakları - 1988
Kalbimdeki Düşman - 1987
Kuruluş / Osmancık - 1987
Bir Kadın Bir Hayat - 1985
Körebe - 1985
Bir Sevgi İstiyorum - 1984
Seni Seviyorum - 1983
İhtiras Fırtınası - 1983
Gazap Rüzgarı - 1982
Seni Kalbime Gömdüm - 1982
O Kadın - 1982
Mine - 1982
Herhangi Bir Kadın - 1981
Bağdat Hatun - 1981
Yedi Kocalı Hürmüz - 1980
IV. Murat - 1980
Şeytan - 1974
Damdaki Kemancı - 1972




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
22 Ocak 1946
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Atilla Dorsay
Eduard Bernstein
Rasim Çakır
Yılmaz Tunç

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Thomas Edward Lavrence
Walter Scott
Gottlieb Duttweiler
Atila Kaya
Mahmut Mücahit Fınd...
Yusuf Özer
Thomas Edward Lawrence
Münir Özkul
Yetkin Dikinciler
Abdullah Çetinkaya

  Bugün Ölenler
Hüseyin Aziz Akyürek
Macit Gökberk
Ahmet İhsan Gürsoy


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET