Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ayrton  Senna
Ayrton Senna

21 Mart 1960'ta Brezilya’da doğdu. Babasının desteğiyle genç yaşta yarışçılığa yöneldi. Yirmi bir yaşında üniversite öğrenimi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Vildan Atasever (1981 - .... )

Vildan  Atasever (1981 -  .... )

26 Temmuz 1981 yılında Bursa'da doğdu.

15 yaşında oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra DJ ve VJ'lik yaptı. Ancak ilk olarak dönemin popüler web sitesi chivi.com'da ilk webcam kızı olarak tanındı.

Kurtlar Vadisi adlı dizide oynadı. Daha sonra Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği ve Alper Çağlar'ın yönettiği ancak henüz vizyona girme şansı bulamayan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu isimli filmde oynadı.

Kadın İsterse adlı TV dizisinde Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. 2005 yılında vizyona giren, Kutluğ Ataman'ın yönettiği, Perihan Mağden'in "İki Genç Kız'ın Romanı" adlı romanından uyarlanan İki Genç Kız adlı filmde yine Hülya Avşar'ın kızını oynadı. Bu ilk filmi ile Altın Portakal ödülü kazandı.

Filmografi

2003 Kurtlar Vadisi  
2004 Azize 
2004 Kadın İsterse
2005 İki Genç Kız
2006 Kader
2007 Bıçak Sırtı

Ödüller

2005 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu
2006 18. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
26 Temmuz 1981
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Doç. Dr. Ali Arslan
Dragan Caviç
Mecit Hazır
Uğur Işılak

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Samiha Ayverdi
Beate Uhse
Cemal Reşit Rey
Fatma Seniha Nükhet...
Mehmet Beyazıt Deni...
İsmail Bilen

  Bugün Ölenler
Movsar Barayev
Fahrettin Altay
Behram Kurşunoğlu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2021 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET