Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Saadettin  Aydın
Saadettin Aydın

8 Temmuz 1962'de Erzurum Hınıs'ta doğdu. Babasının adı Selahattin, annesinin adı Menazire'dir. Öğretim Üyesi; Atatürk Üniv...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ayşen Gruda (1946 - .... )

Ayşen  Gruda (1946 -  .... )

1946 yılında İstanbul'da doğdu. Domates güzeli lakabıyla tanınmıştır.

Filmografi

Fırtına (2006) TV Dizisi - Feraye
Dünyayı kurtaran adamın oğlu (2006) - Safiye ana
İlk aşk (2006) - Hatice
Hacivat Karagöz neden öldürüldü? (2006) - Karagöz'ün annesi
Keloğlan kara prens'e karşı (2006) - Sultan
Sen misin değil misin? (2005) TV dizisi - Leman
Güz yangını (2005) TV dizisi - Rukiye
Hababam sınıfı merhaba (2004) - Ayşe Hanım
Dayı (2004) TV dizisi - Muazzez
Sultan Makamı (2003) TV dizisi - Dursun
Ana kuzusu (2000) TV dizisi
Kaygısızlar (1994/1995) TV dizisi - Sabriye Kaygısız
Şenlik var (1994)
Ana (1991) TV dizisi - Ana
Aile pansiyonu (1987)
Seyyar Kamil (1987) - Gülbahar
Ağa bacı (1986)
Aşık oldum (1985) - Inci
Uyanıklar Dünyası (1985)
Namuslu (1985)
Şendul Şaban (1985) - Ayşen
Gırgıriyede büyük seçim (1984) - Sevim
Şekerpare (1983) - Peyker
Çiçek Abbas (1982)
Doktor Civanim (1982)
Dolap beygiri (1982) - Hacer
Görgüsüzler (1982)
Hababam sınıfı güle güle (1981) - Melahat
Davaro (1981)
Gırgıriye (1981)
Gırgıriyede şenlik var (1981) - Sevim
Renkli dünya (1980)
Doktor (1979)
Şark Bülbülü (1979)
Seyahatname (1979) TV dizisi
Avanak Apti (1978)
Neşeli günler (1978) - Nilgün
Çöpçüler kralı (1977)
Gülen gözler (1977) - Fikret
Hababam sınıfı tatilde (1977)
İbo ile Gülşah (1977)
Şaban oğlu Şaban (1977)
Sarmaşdolaş (1977)
Aile şerefi (1976) - Ayşe
Güngörmüşler (1976)
Süt kardeşler (1976) - Emine
Tosun Paşa (1976) - Zekiye Tellioğlu
Delisin (1975) - Şaziment
Bitirimler sınıfı (1975) - Cevriye
Hanzo (1975) - Feride




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1946
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Franz Beckenbauer
Mustafa Özbayrak
Ord. Prof. Zeki Velidi Togan
Uzm. Dr. Ahmet Çevikaslan

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Sean Connery
Ali Birinci
Rafet El Roman
Gülben Ergen

  Bugün Ölenler
Üzeyir Garih
Abdülbaki Gölpınarlı


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET