Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Cumhur  Ünal
Cumhur Ünal

30 Haziran 1966'da Karabük'te doğdu. Babasının adı Halit, annesinin adı Melahat'tır. Muhasebeci; Hacettepe Üniversitesi Karad...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Olgun Şimşek (1971 - .... )

Olgun  Şimşek (1971 -  .... )

1971 yılında Bursa'da doğdu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, oyunculuk ana sanat bölümü mezunu olan sanatçı, 1993 yılında sanat hayatına başladı.

Tv'de şov programlarında çıkan Şimşek, Bir Demet Tiyatro'daki Kudret tiplemesiyle, geniş kitlelerce tanındı. Bir dönem Şebnem Sönmez'le evlilik yapan sanatçı, Yazı Tura filmiyle bir çok ödül kazanmıştır.


Ödülleri

12. Adana Altın Koza Film Şenliği - 2005, En İyi Erkek Oyuncu, Yazı Tura
11. Ankara Film Festivali - 1999, Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu, Karışık Pizza
11. Ankara Film Festivali - 1999, En İyi Erkek Oyuncu, Yazı Tura
41. Antalya Film Şenliği - 2004, En İyi Erkek Oyuncu, Yazı Tura
24. İstanbul Film Festivali - 2005, En İyi Erkek Oyuncu, Yazı Tura
26. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2004, En İyi Erkek Oyuncu Yazı Tura


Filmografisi

Beyaz Gelincik - 2005
Kapıları Açmak - 2005
Yazı Tura - 2003
Alacakaranlık - 2003
Beşik Kertmesi - 2002
Yeşil Işık - 2001
Yedi Numara - 2000
Karışık Pizza - 1998
Dış Kapının Mandalları - 1998
Bir Demet Tiyatro - 1997
Sihirli Ceket - 1996
Yer Çekimli Aşklar - 1995
Aziz Ahmet - 1994
Gülşen Abi - 1994
Tersine Dünya - 1993




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1971
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Abdullah Rifat Mestçioğlu
Dr. Nevzat Altığ
Mehmet Emin Ekmen
Mithat Bereket

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Ali İhsan Sabis
Cameron Diaz
Zafer Kantarcıoğlu
Bruce Leslie Mclaren
Hülya Okur
Mehmet Zafer Üskül

  Bugün Ölenler
Gürdal Tosun
Emin İstanbullu



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET