Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Kelly  Osbourne
Kelly Osbourne

Heavy Metal'in efsane ismi Ozzy Osbourne ve Sharon Osbourne'ın kızı olan Kelly Osbourne, 27 Ekim 1984'te İngiltere'de düny...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Perran Kutman ( .... - .... )

Perran  Kutman ( ....  -  .... )

1949 yılında İstanbul'da doğdu.

İstanbul Belediye Konservatuarını bitirdikten sonra tiyatroya geçiş yaptı.

1981 yapımı Gırgıriye ve 1982 yapımı Görgüsüzler unutulmayan filmlerindendir. 1986 yılında Perihan Abla dizisindeki rolüyle televizyon dünyasında zirveye çıktı.

Tiyatro ve sinema sanatçısı Hüseyin Kutman ile evlenip ayrıldı. 1987 yılında Artiz Mektebi adlı oyun ile tiyatro yaşantısına son veren Kutman, daha sonra çeşitli televizyon kanalları için çekilen Kızlar Yurdu, Bir Kadın Bir Erkek, Şehnaz Tango ve Hayat Bilgisi adlı dizilerde oynamıştır.


Filmografi 

Hayat Bilgisi 2003
Üzgünüm Leyla 2002
Bir Kadın Bir Erkek 2000
Şehnaz Tango 1996
Kızlar Yurdu 1992
Perihan Abla 1988
Homodi 1987
Ödlek 1986
Güldürme Beni 1986
Aşık Oldum 1985
Bizimkiler / Of Of Emine 1984
Gülümseyen Dünya 1984
Çalsın Sazlar 1984
Gırgıriyede Büyük Seçim 1984
Gırgıriyede Cümbüş Var 1983
Görgüsüzler 1982
Gırgıriyede Şenlik Var 1981
Gırgıriye 1981
N'Olacak Şimdi 1979
Evlidir Ne Yapsa Yeridir 1978
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor 1978
Petrol Kralları 1978
Aslan Bacanak 1977
Sivri Akıllılar 1977
Benim Altı Sevgilim 1977
Sevgili Dayım 1977
Saffet Beni Affet 1976
Her Gönülde Bir Aslan Yatar 1976
Hamza Dalar Osman Çalar 1976
Zühtü (I) 1976
Bülbül Ailesi 1976
Caniko 1976
Salak Bacılar 1975
Curcuna 1975
Mavi Boncuk 1974
Köyden İndim Şehire 1974
Hop Dedik Kazım 1974
Salak Milyoner 1974
Şehvet Kurbanı 1972
Kaynanam Tatilde 1971




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Korg. Dursun Bak
Korg. Lütfi Akdemir
Orgeneral Bilgin Balanlı
Sebahat Tuncel

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Meg Ryan
Ertuğrul Sağlam
Hakan Coşkun

  Bugün Ölenler
Magda Szabo
Enver Gökçe
Ömer Lütfi Akad
Lev Schestov


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET