Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 17.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6162 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Tümgeneral Bahtiyar  Türker
Tümgeneral Bahtiyar Türker

1 Haziran 1945 tarihinde Artvin ili Hopa ilçesinde doğan Türker, 1967 yılında Kara Harp Okulu'ndan Topçu Subayı ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Şafak Sezer (1970 - .... )

Şafak  Sezer (1970 -  .... )

10 Ekim 1970 yılında Ankara'da doğdu.

1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in ‘Eşeğin Gölgesi’ adlı oyunla sahneye çıktı. Ankara Halk Tiyatrosu'nda ‘Devri Yalan’, ‘Başımızda Pak Bulut’, ‘Sen Bu Seçimi Unut’, ‘Saddam'ı Kim Öptü’, ‘Şirinler’, ‘Edi Büdü’ ve ‘Uzaylı Arif’ adlı oyunlar ile Ankara Ekin Tiyatrosu'nda ise ‘Biz Bu İhtilali Niye Yaptık’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ adlı oyunlar ile seyirci karşısına çıktı.

Dario Fo'nun ‘Yüzsüz’ adlı oyunundan sonra 9 Eylül Üniversitesi'nin çektiği ‘Bir Düğün Masalı’ adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: ‘Televizyon Çocuğu’, ‘Sıdıka’, ‘Baskül Ailesi’, ‘Dostlar Pasajı’, ‘Şafak Vakti’ ve ‘Reyting Hamdi’... ‘Üçlü Oyun’ filminden sonra sanatçı ‘Vizontele’ için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin'de Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la birlikte rol aldı.

Filmografi

Bir Düğün Masalı (1993)
Dostlar Pasajı (1997)
Baskül Ailesi (1997)
Sıdıka (1997)
Vizontele (2000)
Oyunbozan (2000)
Zalim (2002)
Rus Gelin (2002)
Ekmek Teknesi (2002)
Hababam Sınıfı: Merhaba (2003)
G.O.R.A (2004)
Hababam Sınıfı Askerde (2004)
Simbiyotik (2004 )
Altın Kafes (2004)
Hababam Sınıfı 3,5 (2005)
Maskeli Beşler: İntikam Peşinde (2005)
Bendeniz Aysel (2005)
Ah Polis Olsam (2006)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Maskeli Beşler: Irak (2006)
Düş Yakamdan (2007)
Kutsal Damacana (2007)
Fesupanallah (2007)
Maskeli Beşler: Kıbrıs (2008)
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (2008)
Kadri'nin Götürdüğü Yere Git (2008)
Aynadaki Düşman (2009)
Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi (2009)
Kutsal Damacana 2: İt Men (2009)
Türk Malı (2010)

Oynadığı Reklamlar
 
Vodafone Fark var
Chery Tiggo Maaşallah
Chester Kayboldu
Cheetos Reklamı (2007)
Arçelik Reklamı
Nokia Reklamı




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
10 Ekim 1970
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Show Dünyası
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Elvin Ağayev
Şadan Kalkavan
Dr. Hayri Baraçlı
Kürşat Taştan
Tümgeneral Fahri Kır
Dr. Öner Kabasakal
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Mehmet Şencan
Recep Tayyip Erdoğan
Salih Coşar
İbrahim Rugova

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Zekeriya Akıncı
Kürşat Atılgan
Ramazan Başak

  Bugün Ölenler
Orhan Günşıray
Ebu Ali Aslen
Aliye Rona
Ernest Orlando Lawr...
Şakir Süter
Tafari Makonnen


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2015 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET