Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Beate  Uhse
Beate Uhse

Alman işkadını Uhse, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra, birçok engeli aşarak "Beate Uhse" adıyla özdeşleşen, en büyük ulusal sek...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Deniz Türkali (1944 - .... )

Deniz  Türkali (1944 -  .... )

1944 yılında İstanbul'da doğdu.

Yazar Vedat Türkali'nin kızı, yönetmen ve senarist Barış Pirhasan'ın ablası, yönetmen Atıf Yılmaz'ın eşi, şarkıcı Zeynep Casalini'nin annesi olan sanatçı, çeşitli film ve dizilerde rol almakta, resitaller düzenlemektedir.

Politikanın sol kanadında yer alarak çeşitli etkinliklere katılan Türkali, bir dönem Yasemin Alkaya'nın sahibi olduğu "5. Kat" adlı restoranın, daha sonra "Leyla" adlı bir Cafènin işletmesini yapmıştır. Deniz Türkali, sinema alanında da iki filmin yapımcılığını üstlenmiştir.


Filmografisi

Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Damatlık Şapka - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Peki Olur Şekerim - 2003
Hürrem Sultan - 2003
Her Şey Aşk İçin - 2002
Ayışığı Sonatı - 2000
Eylül Fırtınası - 1999
Tatlı Betüş - 1993
Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar - 1993
Düş Gezginleri - 1992
Deniz Gurbetçileri - 1991
Safiyedir Kızın Adı - 1991
Arkadaşım Şeytan - 1988
Dul Bir Kadın - 1985
Seni Kalbime Gömdüm - 1982
Adak - 1979
Güllüşah İle İbo - 1977


Senaryoları 

Mine - 1982
Minik Serçe - 1978




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1944
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Ses Sanat...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ayla Yakacı
Kürşat Tüzmen
Prof. Dr. Aykut Barka
Vitali Hakko

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Süleyman Demirel
Hıncal Uluç
Mehmet İsmayıl
Turan Enginoğlu
Fazilet Dağcı Çığlık
Ruhi Açıkgöz
Medeni Yılmaz

  Bugün Ölenler
Yahya Kemal Beyatlı
Ekrem Akurgal
Hüseyin Cahit Aral



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET