Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6178 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Korkut  Eken
Korkut Eken

Eken, 1945 yılında Ankara'da doğdu. 1963 yılında baba mesleği olan subaylığa ilk adımı Kara Harp Okulu'na girerek attı. ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Deniz Türkali (1944 - .... )

Deniz  Türkali (1944 -  .... )

1944 yılında İstanbul'da doğdu.

Yazar Vedat Türkali'nin kızı, yönetmen ve senarist Barış Pirhasan'ın ablası, yönetmen Atıf Yılmaz'ın eşi, şarkıcı Zeynep Casalini'nin annesi olan sanatçı, çeşitli film ve dizilerde rol almakta, resitaller düzenlemektedir.

Politikanın sol kanadında yer alarak çeşitli etkinliklere katılan Türkali, bir dönem Yasemin Alkaya'nın sahibi olduğu "5. Kat" adlı restoranın, daha sonra "Leyla" adlı bir Cafènin işletmesini yapmıştır. Deniz Türkali, sinema alanında da iki filmin yapımcılığını üstlenmiştir.


Filmografisi

Kabuslar Evi: Onlara Dokunmak - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Damatlık Şapka - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Peki Olur Şekerim - 2003
Hürrem Sultan - 2003
Her Şey Aşk İçin - 2002
Ayışığı Sonatı - 2000
Eylül Fırtınası - 1999
Tatlı Betüş - 1993
Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar - 1993
Düş Gezginleri - 1992
Deniz Gurbetçileri - 1991
Safiyedir Kızın Adı - 1991
Arkadaşım Şeytan - 1988
Dul Bir Kadın - 1985
Seni Kalbime Gömdüm - 1982
Adak - 1979
Güllüşah İle İbo - 1977


Senaryoları 

Mine - 1982
Minik Serçe - 1978




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1944
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Ses Sanat...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ayhan Kavas
Beyonce
Derman İskender Över
Güngör Yerdeş

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Yakup Kadri Karaosm...
Ahmed Cevdet Paşa
Mariah Carey
Selçuk Mutlu
Coşkun Ali Kırca
Yücel Yener
Maksim Gorki
Wilhelm Conrad Röntgen
Orhan Ziya Diren

  Bugün Ölenler
Yuri Alekseyeviç Ga...


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET