Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Gül  Esin
Gül Esin

1933 yılında Türkiye'nin ilk kadın muhtarı seçilen Gül Esi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Nihat Nikerel (1950 - .... )

Nihat  Nikerel (1950 -  .... )

1950 yılında Çorum'da doğdu.

1972-1976 yılları arasında uzun bir dünya seyahati yaparak yurda dönen sanatçı, 1985 yılında senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra kitap yazmaktadır.


Kitapları 

Aralık'tı, 2004, Fon kitapları yayınevi
Yalansız Yalnızlığım, 2005, Kora Yayın
Ay Zamanı Zalımca, 2006, Kora Yayın


Filmografisi

Anneler Günü - 2007
Sana Mecburum - 2007
Susuzluk Halil 2006
Yaşanmış Şehir Hikayeleri - 2006
Hacı - 2006
Köprü - 2006
Adressiz Sorgular - 2006
Ölümüne Sevdalar - 2005
Yolun Sonu - 2005
Sevda Tepesi - 2005
Hoşgeldin Hayat - 2004
Kayıp Aşklar - 2004
Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
Brindar - 2004
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Kurtlar Vadisi - 2003
Yaralı - 2002
Karaoğlan - 2002
Zerda - 2002
Deli Yürek: Bumerang Cehennemi - 2001
Bıçak Sırtı - 2001
Eski Bir Yangın - 2000
En Güzel Güzel - 2000
Merdoğlu - 2000
Bizim Yunus - 2000
Parçalanma - 1998
Sıcak Saatler - 1998
Aynalı Tahir - 1998
Yasemince - 1997
Avrenos'un Müşterileri - 1995
Ayrı Dünyalar (2) - 1995
Bizim Ev - 1995
Manisa Tarzanı - 1994
Garip Bir Kolleksiyoncu - 1994
Gerilla - 1994
Can Perdesi - 1993
Şaban Askerde - 1993
Sonsuzluğun İki Yakası - 1993
Beşinci Boyut - 1993
Süper Baba - 1993
Kopuk Dünyalar - 1992
Başka Olur Ağaların Düğünü - 1990
Bir Irmağa Yolculuk - 1988
Reis Bey - 1988
Görüş Günü - 1987
Belene - 1987
Yalnızlık Bir Şarkıdır - 1987




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1950
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Güner
Antonio Banderas
Deniz Gökçe
Hasan Fehmi Kinay

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Cengiz Topel
Tarık Buğra
Bergüzar Gökçe Korel
Salma Hayek
Ömer Lütfi Akad
Salih Memecan
Pınar Altuğ
Ertekin Çolak



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET