Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
M. Tevfik  Gerçeker
M. Tevfik Gerçeker

Türkiye Cumhuriyetinin 7. Diyanet İşleri Başkanı olan M. Tevfik Gerçeker, 1898 yılında Bursa'nın Karacabey ilçesinde doğdu...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Nurseli İdiz (1960 - .... )

Nurseli  İdiz (1960 -  .... )

6 Ekim 1960 yılında İstanbul'da doğdu.

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü mezunu olan sanatçı, 1981'de AST'ta çalışarak sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Halen Tiyatro İstanbul kadrosunda olup, sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.


Ödülleri

7. Ankara Film Festivali, 1995, En İyi Kadın Oyuncu Çözülmeler
7.Sadri Alışık Ödülleri, 2002, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Şarkıcı
16. Siyad Türk Sineması Ödülleri, 1994, En İyi Kadın Oyuncu Çözülmeler


Filmografisi

Can - 2006
Ahududu - 2005
Bir Varmış Bir Yokmuş - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Şöhret - 2005
Şeytan Sofrası - 2004
Bir Yıldız Tutuldu - 2003
Serseri Aşıklar - 2003
Muhteris Ruhlar - 2002
Mumya Firarda - 2002
Baldız Geliyorum Demez - 2002
Kınalı Kar - 2002
90-60-90 - 2001
Cinlerle Periler - 2001
Dünya Varmış - 2001
Benim İçin Ağlama - 2001
Şarkıcı - 2000
Borsa - 2000
Baykuşların Saltanatı - 2000
Beyaz Yalanlar - 2000
Delikanlı - 2000
Asansör - 1999
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Rüzgar Gülü - 1999
Kahpe Bizans - 1999
Mercan Kolye - 1998
Böcek - 1995
Çözülmeler - 1994
Kız Kulesi Aşıkları / Hera ile Leandros - 1993
Karartma Geceleri - 1990
Geçmiş Bahar Mimozaları - 1989
Gece Yolculuğu - 1987




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
6 Ekim 1960
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Jerome David Salinger
Prof. Dr. Sabahattin Zaim
Selim III
İsmail Oral

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Samiha Ayverdi
Beate Uhse
Cemal Reşit Rey
Fatma Seniha Nükhet...
Mehmet Beyazıt Deni...
İsmail Bilen
Katy Perry
Hasan Nail Canat

  Bugün Ölenler
Movsar Barayev
Fahrettin Altay
Behram Kurşunoğlu



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET