Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Münir Nurettin Selçuk
Münir Nurettin Selçuk

1900 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Münir Nurettin Selçuk, 1917 yılında ailesinin ısrarı ile öğrenim için gittiği Macar...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Asuman Arsan (1934 - 1997)

Asuman  Arsan (1934 - 1997)

9 Mayıs 1934 yılında İstanbul'da doğdu.

1950-51 sezonunda Ses Tiyatrosu'nda tiyatroya başladı. 1960'a kadar Ses Tiyatrosu oyuncularının bir araya gelerek kurduğu İstanbul Tiyatrosu'nda, daha sonra Muammer Karaca ve Kenan Büke Tiyatrosu'nda, 1979-80 sezonunda da Şan Müzikholü'nde "Hisseli Harikalar Kumpanyası" ve diğer oyunlarda rol aldı.

Son rol aldığı oyun Dormen Tiyatrosu'nda "Bir Kış Sezonu" ve "Elveda Tiyatro" oldu. Sanat yaşamına ölünceye kadar televizyon dizileri ve sinema ile devam etti.


Ödülleri

20. Antalya Film Şenliği, 1983, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Faize Hücum

Filmografisi

Çiçek Taksi 1995
Yaseminname 1994
Cümbüş Sokak 1993
Aile Bağları 1991
Sevdim 1989
Dilekçe 1988
Keklik Ali 1988
İnatçı 1988
Dönemeç 1988
Aile Kadını 1987
Babamız Eğleniyor 1987
On Kadın 1987
Japon İşi 1987
Kadersiz Kullar 1987
Otobüs Yolcuları 1987
Kenar Mahalle 1987
Sevsen Ne Olurdu? 1987
Namus Düşmanı 1986
Ağa Bacı 1986
Uzak Kentin İnsanları (Köprü) 1986
Yaygara 86 1986
Acıların Kadını 1986
Babalar da Ağlar 1986
Hayroş 1986
Yunus Emre 1986
Bu Muhtar Başka Muhtar 1986
Tarzan Rıfkı 1986
Kırlangıç Fırtınası 1985
Ekmek Elden Su Gölden 1985
Herşeyim Sensin 1985
Bugünün Saraylısı 1985
Fidan 1984
Firar 1984
Sokaktan Gelen Kadın 1984
Gırgıriyede Büyük Seçim 1984
Yorgun 1983
Aile Kadını 1983
Gırgıriyede Cümbüş Var 1983
Gülsüm Ana 1982
Faize Hücum 1982
Şıngırdak Şadiye 1982
Tövbe 1981
Aşkı Ben Mi Yarattım 1979
Tatlı Nigar 1978
Kıvrıl Fakat Kırılma 1976
Sokak Kadını 1976
Yumurtanın Sarısı 1976
Avanak 1976
Çılgın Ama Tatlı 1976
Ölüme Yalnız Gidilir 1976
Ne Alırsan İki Buçuk 1976
Minik Cadı 1975
İş Bilenin 1975
Derece 37 1975
Kadınım 1975
Yakalarsam Severim 1975
Babacan 1975
Halime'nin Kızları 1975
Ördek Çıkacak Kaz Çıkacak 1975
Sevgili Halam 1975
Kuvvet Macunu 1975
Bir Baba Hindi 1975
Şenlik Var / Bal Kız 1974
Sokaklardan Bir Kız 1974
Cici Kız 1974
Sabıkalı 1974
Helal Sana Behçet 1973
Yunus Emre Destanı 1973
Şeytana Uyduk Bir Kere 1971
Çingene Aşkı Paprika 1969
Bozkırlar Şahini Targan 1968
Serseri 1967
Namus Borcu 1967
Boğaziçi'nde Aşk 1966
Allahaısmarladık İstanbul 1966
Ay Yıldız Fedaileri 1966
Korkusuzlar 1965
Biz De Vatandaşız 1965
Zennube 1965




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
9 Mayıs 1934
»Ölüm Tarihi
11 Ekim 1997
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Abdullah Öcalan
Fevzi Şeker
Tantek Çelik
Yavuz Tanyeri

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Halim Demiryürek
Kerim Aydın Erdem
Safa Bute
Bilgin Balanlı

  Bugün Ölenler
Baron de Tott
Zeki Müren
Kazım Kanat


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET