Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Aysel  Tuğluk
Aysel Tuğluk

Aysel Tuğluk, 17 Temmuz 1965'te Elazığ'da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Hatun'dur. Avukat; İstanbul Üniversi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Aykut Oray (1942 - .... )

Aykut  Oray (1942 -  .... )

1942 yılında doğdu. 1960 yılında tiyatroya başlayan sanatçı, 1963 yılında profesyonel oldu. Birçok oyunda rol aldı. Sinema ve dizi filmlerde oynadı.

CHP'ye üye olarak politikada yer aldı.


Filmografisi

Hayal ve Gerçek - 2007
Şarkılar Susmasın - 2006
Şanjan - 2006
Eve Giden Yol 1914 - 2006
Eksik Etek Şehmuz 2006
Davetsiz Misafir - 2005
Halk Düşmanı - 2004
Uy Başuma Gelenler - 2004
Ömerçip - 2003
Koltuk Sevdası - 2001
Şellale - 2001
Şarkıcı - 2000
Gurbetçiler - 1996
Çiçek Taksi - 1995
Zzzzt FM - 1994
Rumuz Sev Beni - 1993
Sevgili Ortak - 1993
Yazlıkçılar - 1993
Ana - 1991
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
Bir Garip Yolcu - 1972




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1942
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Derya Taşdelenler
Gianfranco Fini
Çağla Aktemur Özyavuz
Ünal Kacır

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Halide İncekara
Mücahit Erdal Koç

  Bugün Ölenler
Nida Tüfekçi


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET