Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Doç. Dr. Abdullatif  Şener
Doç. Dr. Abdullatif Şener

Abdullatif Şener, 1954 yılında Sivas Yıldızeli'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas'ta tamamlayan Şene...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Hande Ataizi (1973 - .... )

Hande  Ataizi (1973 -  .... )

1973 yılında Bursa'da doğdu. Profesyonel oyunculuğa Kenter Tiyatrosu’nda başladı.

Sinemaya İrfan Tözüm’ün ‘Mum Kokulu Kadınlar’ fimiyle adım atan Hande Ataizi, bu filmiyle Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı. Çeşitli üniversite ve basın kuruluşlarının verdiği ödüllerle sinemanın adından en çok bahsettiren genç oyuncularından oldu.

Filmografi

Çılgın Dershane (2006)(Sinema Filmi)
Kara Duvak (2007) (TV Dizisi)
Çılgın dersane (2007)
Sev kardeşim (2006) (TV Dizisi)
Anne babamla evlensene (2002) (TV Dizisi)
Melekler adası (2004) (TV Dizisi)
Estagfurullah yokuşu (2003) (TV Dizisi)
Bayanlar baylar (2002) (TV Dizisi)
Vaka-i Zaptiye (2002) (TV Dizisi)
Melekler Evi (2001)
Kahpe Bizans (2000)
Yüzleşme (1999)
Böyle mi olacaktı (1997) (TV Dizisi)
Ruhsar (1997) (TV Dizisi)
Kaldırım Çiçeği (1996) (TV Dizisi)
Mum Kokulu Kadinlar (1996)
Sahte dünyalar (1995) (TV Dizisi)
Yaz Evi (1993)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1973
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Günter Verheugen
Hüseyin Besli
Muharrem Candaş
Tolga Çevik

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Semih Pala
Şahan Gökbakar
İbrahim Mete Doğruer

  Bugün Ölenler
Bahtiyar Aydın


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET