Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Fulya  Kantarcıoğlu
Fulya Kantarcıoğlu

17 Şubat 1948 tarihinde Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1969 yılında Anka...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Lale Mansur ( .... - .... )

Lale  Mansur ( ....  -  .... )

Sanat yaşamına İstanbul devlet Opera ve Balesi’nde başlayan Lale Mansur, burada baş balerin olarak uzun yıllar görev yaptı. Oyunculuğa 1992 yılında BBC Televizyonu tarafından çekilen ve Yaşar Kemal’in yaşamını konu alan yönetmenliğini James Runcie’nin üstlendiği belgesel yapım ‘Childhood’ ile başladı. Bu sıralarda Los Angeles’da Eric Morris Actors Workshop’ta oyunculuk, İstanbul’da diksiyon eğitimi aldı.

1992’de ilk uzun metrajlı filmi Atıf Yılmaz’ın yönettiği ‘Düş Gezginleri’ ile Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında Altın Portakal kazandı. 1993’de Ersin Pertan’ın ‘Tersine Dünya’, Şerif Gören’in ‘Amerikalı’, 1995’de Ömer Kavur’un ‘Buluşma’, ‘Cemile’, 1997’de Atıf Yılmaz’ın ‘Nihavend Mucize’ adlı filmlerinde rol aldı.

Televizyon için çekilen ‘Lüküs Hayat’, ‘Yorgun Savaşçı’, ‘Artist Palas’, ‘Mavi Düşler’, ‘Samyeli’ gibi dizilerde rol aldı.

Filmografi

Mutluluk 2007
Esir Kalpler 2006
Hatırla Sevgili 2006
Düşler ve Gerçekler 2005
Simbiyotik 2004
Gece Yürüyüşü 2004
Peki Olur Şekerim 2003
Karşılaşma 2002
O da Beni Seviyor 2001
Nasıl Evde Kaldım 2001
Samyeli 2000
Şaşı Felek Çıkmazı 2000
Çatısız Kadınlar 1999
Mavi Düşler 1998
Nihavend Mucize 1997
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey 1995
Cemile Ve Umudun Masalı 1995
Artist Palas 1994
Yorgun Savaşçı 1993
Amerikalı 1993
Tersine Dünya 1993
Düş Gezginleri 1992
Umut Yarına Kaldı 1988 


Kaynaklar
•turksinemasi.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ayhan Işık
Dick Cheney
Erol Evgin
Mehmet Ali Erbil

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Hüseyin Rahmi Gürpınar
Bill Clinton
Malcolm Stevenson

  Bugün Ölenler
Tevfik Fikret
Vilfredo Pareto
Muzaffer Buyrukçu
Federico Garcia Lorca
Sergio Vieira de Mello


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET