Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Hüseyin  Turan
Hüseyin Turan

1967 yılında doğdu. İlkokulu Silivri Piri Mehmet Paşa İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Silivri Lisesi’nde biti...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Emre Altuğ (1970 - .... )

Emre  Altuğ (1970 -  .... )

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul´un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

İstanbul Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü´nden mezun olduktan sonra bir çok oyun ve filmde rol almış, Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yüksel gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır.

1999 yılında ilk albümü İberti Âlem´i çıkaran Emre Altuğ 2000 yılında, Melih Kibar´ın Yadigâr albümüden seslendirmiş olduğu parça ile büyük ün kazanmıştır. ilk sinema filmi Kolay Para Kazanma Kılavuzu vizyona girmiştir.

Bunun ardından 2001´de ikinci albümü "Sıcak", 2003'te üçüncü albümü "Dudak Dudağa" ve 2005 yılında dördüncü albümü Sensiz Olmuyor piyasaya çıkmıştır.

Adını dördüncü albümünden alan Sensiz Olmuyor adlı bir de televizyon dizisinde oynamıştır. Son olarak 2007 yılında "Kişiye Özel" isimli albümünü çıkarmıştır.


Diskografi

1998  İbret-i Alem
2003  Sıcak
2004  Dudak Dudağa
2005  Sensiz Olmuyor
2007  Kişiye Özel

Filmografi

Televizyon dizileri

2001: Tatlı Hayat : Başar Yıldırım
2003: Lise Defteri : Kerim
2005: Sensiz olmuyor: Arda
2006: Hasret: Poyraz
2006: Gülpare: Aslan
2007: El gibi: Demir

Sinema filmleri

1999: Asansör
2000: Ağaçlar ayakta ölür (television)
2002: Kolay para kazanma klavuzu: Eray
2004: Neredesin Firuze: Şarkıcı rolünde
2005: Balans ve Manevra: Konuk oyuncu
2006: Eve giden yol : Halit




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
14 Nisan 1970
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Ses Sanat...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Dr. A. Mahfi Eğilmez
Hacı Hasan Sönmez
Paul Wolfowitz
Sezai Karakoç

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Auguste Comte
Fulya Kantarcıoğlu
Thomas Watson
Otto Liman Von San...
Paris Hilton
İsmail Altınöz

  Bugün Ölenler
Lütfi Kırdar
Mehmet Altuner
Gazanfer Özcan


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2020 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET