Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Selçuk  Özercan
Selçuk Özercan

1954 yılında Erzincan'da doğdu. Gerçek ismi Selçuk Özercan olan sanatçı, Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda ve sinema fi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ahmet Uz (1945 - .... )

Ahmet  Uz (1945 -  .... )

1945 Ankara doğumlu. 1970 İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Özel tiyatrolarda , Devlet tiyatrolarında çalıştı. 1977 yılında Şehir Tiyatrolarına katıldı.

100' e yakın oyunda çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Tiyatro çalışmalarını Şehir Tiyatrosu'nda sürdüren sanatçı pek çok oyunda rol almanın yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde ve seslendirme çalışmalarında görev almıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Titanik Orkestrası
Yaban Ormanları
Hakimiyeti Milliye Aş Evi
Montserrat
Kıskanç
Suç Ve Ceza

Filmografisi (yapımcı)

Kadınca -1984
Acı - 1984
Fırtına Gönüller - 1984
Fidan - 1984
Şaşkın Gelin - 1984
Darbe - 1984

Filmografisi (oyuncu)

Mahşer - 2007
Peri Tozu - 2007
Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
Küçük Hanımefendi - 2006
Eylül - Hamdi
Yeniden Çalıkuşu - 2005
Zeytin Dalı - 2005
Yadigar - 2004
Yabancı Damat - 2004
Şarkılar Seni Söyler - 2003
Mühürlü Güller - 2003
Zehirli Çiçek - 2000
Cadı Ağacı - 1994
Üç İstanbul - 1983
Bir Yudum Mutluluk - 1982
Erkek Fatma - 1969 


Kaynaklar
•sehirtiyatrolari.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1945
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Feyzi Hepşenkal
Oramiral Bülend Ulusu
Talat Paşa
Şevket Köse

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Jean Paul Getty
Necati Şaşmaz (Pola...
Zehra Ayla Perktaş
Ahmet Aydoğmuş
Engin Altay

  Bugün Ölenler
Walter Elias Disney
Stanford J. Shaw
Ahmet Ertegün


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET