Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Bülent  Bezdüz
Bülent Bezdüz

1967 yılında Ankara’da doğan, Grammy Ödüllü dünyaca ünlü tenorumuz Bülent Bezdüz, Mersin Devlet Opera ve Balesi baş ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Atacan Arseven (1939 - .... )

Atacan  Arseven (1939 -  .... )

1939 yılında İstanbul'da doğdu. Sanat hayatına tiyatro ile başlayan Arseven, 1966 yılından bu yana sinema ve dizi filmlerde de rol almaktadır. Sanatçı, Şehir Tiyatroları kadrosunda uzun yıllar emek vermiştir.

Rol aldığı bazı oyunlar

Bahar Noktası
1973
Lüküs Hayat
Deli Bal
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
Hisse-i Şayia

Filmografisi

Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
Bir Yıldız Tutuldu - 2003
Son - 2001
Dansöz - 2000
Hiç Bana Sordun mu? - 2000
Ayrı Dünyalar (2) - 1998
Yangın Ayşe - 1997
Şahmaran - 1993
Yaz Evi - 1993
Yedikuleli Mihriban - 1992
Issızlığın Ortası - 1991
Küçük Balıklar Üzerine Bir Masal - 1989
Şoför Deyip Geçmeyin - 1966




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1939
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Arne Naess
Murat Sungar
Musa Öğün
İdi Amin

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Özgün Uğurlu
Erol Aslan Cebeci

  Bugün Ölenler
Aliya İzzetbegoviç
Şemseddin Günaltay


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2021 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET