Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Muharrem  Candaş
Muharrem Candaş

1921 Yılında İzmir’de dünyaya geldi. Karşıyaka Spor Kulübünde güreşe başladı. Antrenörü Nuri Baytorun 1946 yılı Stoc...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ayşegül Devrim (1942 - .... )

Ayşegül  Devrim (1942 -  .... )

1942 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitiminin ardından 1959 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyunculuğa başlayan sanatçı, 1964 - 1965 yıllarında Londra'da eğitimini sürdürdü. 12 yaşından itibaren seslendirmeler yapmaya başladı. 300 kadar filmin seslendirme yönetmeni oldu. 125 civarında oyunda rol aldı, Şehir Tiyatroları yönetim kurulu üyesi olup, Toder (Tiyatro Oyuncuları Derneği)'nde de etkinliklerde bulunmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Hırçın Kız
Beş Katlı Binanın Altıncı Katı
Hürrem Sultan
Bir Garip Oyun

Filmografisi

Ahh İstanbul - 2006
Candan Öte - 2006
Gelin - 2003
Baldız Geliyorum Demez - 2002
Berivan - 2002
Benim İçin Ağlama - 2001
Çalıkuşu - 1966
Namus Borcu - 1966
Billur Köşk - 1962
Bir Bahar Akşamı - 1961




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1942
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Hacı Bektaş-ı Veli
Mert Kerem Salman
Murat Başesgioğlu
Rita Hayworth

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Jean Paul Getty
Necati Şaşmaz (Pola...
Zehra Ayla Perktaş
Ahmet Aydoğmuş
Engin Altay

  Bugün Ölenler
Walter Elias Disney
Stanford J. Shaw
Ahmet Ertegün


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET