Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Demi  Moore
Demi Moore

Asıl adı Demetria Guynes olan Demi Moore 11 Kasım 1962'de dünyaya geldi. Babası daha o doğmadan annesi Victoria'yı terkett...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Bahtiyar Engin (1966 - .... )

Bahtiyar  Engin (1966 -  .... )

22 Temmuz 1966 yılında Ordu'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Eğitim Fakültesi mezunu olan sanatçı, İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer almış olup, İstanbul Halk Tiyatrosu bünyesinde çalışmaktadır. Sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra yönetmenlik te yapıyor.

Oynadığı ve yönettiği bazı oyunlar 

Can Tarlası
Danton'un Ölümü
Barut Fıçısı
Trendeki Derviş
Schweyk İkinci Dünya Savaşında
Kedi İle Palyaço
Woyzeck
Romeo İle Juliette
Evliya Çelebi
Oyunlarla Yaşayanlar
Kafkas Tebeşir Dairesi
Ne Hepsi Ne Hiçbiri
Oidipus & Oidipus Kolonosta
Pencere
Sahibinin Sesi (Yön.Yard)
Monserrat
Kara Komplo
Büğülü Göl
Altı Derece Uzak
Gölgenin Canı
Theope
Mavi Masal
Barışa Şans Verin
Roz.&Guil. Ödüller
Cennetlik Kaynana
Ah Şu Gençler
Bebek Uykusu
Kasabamız
Hamlet
Üç Kızkardeş
Yalancı
Barış
Keloğlan
Para

Filmografisi

Kabadayı
Göbek Bağı - 2007
Semum - 2007
Hokkabaz- 2006
Kınalı Kuzular: Bir Tutam Saç - 2006
İnşaat - 2003
Vizontele Tuuba - 2003
Ölümsüz Aşk - 2003
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar - 2000
Üzgünüm Leyla - 2000
Parça Pinçik - 2000
Bizim Çocuklar - 2000
Yılan Hikayesi - 1999
Laleli'de Bir Azize - 1998
Tatlı Kaçıklar - 1996
Çiçek Taksi - 1995
Şaban Askerde - 1993
Teleflaş - 1992
İz Peşinde - 1989
Hanım - 1988




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
22 Temmuz 1966
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Şen
Kayahan
Levent İlhan
Ozzy Osbourne

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Emel Sayın
Müjdat Kuşku
İlhan Kesici
Ali Rıza Öztürk
Hakkı Şafak Ses
Teoman Yakupoğlu
Osman Yıldırım

  Bugün Ölenler
Kerem Yılmazer


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET