Kim Kimdir?™ Biyografi Bankası - FORSNET
Biyografi Bankası 15.Yıl
Arama Tüm Kişiler Yasal Uyarı Biyografimi Yayınla Kişi Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6156 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Hasan  Özdemir
Hasan Özdemir

1 Ocak 1947'de Gaziantep Oğuzeli'nde doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Hadice'dir. Mülki İdare Amiri; Ankara Polis ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Bilge Zobu (1932 - .... )

Bilge  Zobu (1932 -  .... )

7 Eylül 1932 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Zobu, kurumdan emekli olmasına rağmen konuk oyuncu olarak rol almayı sürdürdü. Bir çok sinema filmi ve dizide rol aldı. Vasfi Rıza Zobu'nun yeğenidir. Kemal Sunal filmlerinde yardımcı oyuncu rollerinde yer almıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Lüküs Hayat
Deli Bal
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı
Biz Aşağıda İmzası Olanlar
Antonius ile Kleopatra
Unutulan Adam

Filmografisi 

Beyaz Melek - 2007
Bizim Mahalle - 1993
Gülen Adam - 1989
Ah Bir Çocuk Olsaydım - 1988
Sızı - 1987
Yıllar - 1987
Ayrılık Hasreti - 1986
Çalıkuşu - 1986
Milyarder - 1986
Çıplak Vatandaş - 1985
Üşütük - 1984
Namuslu - 1984
Çarıklı Milyoner - 1983
Gırgıriyede Cümbüş Var - 1983
Talih Kuşu - 1982
Baş Belası - 1982
Berduşlar - 1982
Gırgıriyede Şenlik Var - 1981
Şabancık - 1981
Zübük - 1980
Minik Serçe - 1978
Üşütük - 1978
Mavi Mercedes - 1977
Güllüşah İle İbo - 1977
Bizim Kız - 1977
Nereye Bakıyor Bu Adamlar - 1976
Tosun Paşa - 1976
Tantana Kardeşler - 1976
Kapıcılar Kralı - 1976
Öyle Olsun - 1976
İşte Hayat - 1975
Baba Bizi Eversene - 1975
Hayat Bayram Olsa - 1973
Ah Güzel İstanbul - 1966
Kızıl Vazo - 1961 Hüseyin
Bu Vatanın Çocukları - 1959
Yaşamak Hakkımdır - 1958




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.





Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
7 Eylül 1932
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bülent Forta
Ali Rıza Ersoy
Prof. Dr. Mehmet Ç...
Korg. Akın Öztürk
Koramiral Recep Bül...
Korg. Ümit Dündar
Yaşar Güler
Orgeneral Hulusi Akar
Orgeneral Yalçın A...
Necip Camuşcu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Hasan Kara
Haydar Doğan
Mehmet Burak Yıldırımtaş
Yrd. Doç. Avni Yamaner

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Mehmet Yaşar Büyükanıt
Filip Vujanoviç
Muhammed Atta
Hakan Şükür
Rıtvan Köybaşı
Gürol Özkaya

  Bugün Ölenler
Charles Bronson
Wols
Hilmi Topaloğlu
Osman Fahir Seden



Kim Kimdir Biyografi Bankası
Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2014 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET