Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Max  Schmeling
Max Schmeling

Boks dünyasının gelmiş geçmiş en büyük şampiyonlarından biridir. Türk boksunun ilk yıldızlarından olan Sabri Mahir ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Süeda Çil (1969 - .... )

Süeda  Çil (1969 -  .... )

1969'da Ankara'da doğdu. Tiyatro Eğitimini M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü'nde tamamladı.
1990 yılında Şehir Tiyatrosu ailesi'ne katıldı.
 
Pek çok oyunda rol almanın yanı sıra Başar Sabuncu, Orhan Alkaya, Şükrü Türen, Neş'e Erçetin'in asitsanlığını yaptı.
 
İlk sinema filmi olan "Sokaktaki Adam"la Ankara Film Festivali "Umut veren en iyi kadın oyuncu ve İzmir Film Festivali onur ödülü kazandı.

Rol aldığı bazı oyunlar

Palto (Yön: Başar Sabuncu)
Kanlı Düğün (Yön: Başar Sabuncu)
Fermanlı Deli Hazretleri (Yön: Engin Uludağ)
Önce İnsan (Yön: Şükrü Türen)
Halay (Yön: Erol Keskin)
Bir Gece Masalı (Yön: Neşe Erçetin)
Barışa Şans Verin (Yön: Can Doğan)

Filmografisi

Hepsi 1 - 2007
Fikrimin İnce Gülü - 2007
Doktorlar - 2006
Patroniçe - 2004
Sihirli Annem - 2003
Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002
Karşılaşma - 2002
Melekler Evi - 2000
Halk Çocuğu - 2000
Dadı - 2000
Üzgünüm Leyla - 2000
Yılan Hikayesi - 1999
Sokaktaki Adam - 1995
Çiçek Taksi - 1995
Kaygısızlar - 1994
Bizim Mahalle - 1993 


Kaynaklar
•sehirtiyatrolari.com



Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1969
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Aka Gündüz Özdemir
Mahmut Demir
Mesude Nursuna Memecan
Tümamiral Can Erenoğlu

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Walter Elias Disney
Muhsin Batur
Demet Sağıroğlu
Bozkurt Kuruç
Mehmet Akan
Saba Tümer
Yalçın Tüzün
Ümit Şafak

  Bugün Ölenler
Wolfgang Amadeus Mo...
İbrahim Bedrettin E...
Bekir Garipağaoğlu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET