Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Funda  Arar
Funda Arar

1975 yılında Ankara'da doğan sanatçı, ilk öğrenimini Ankara'da, orta ve lise öğrenimini babasının görevi nedeniyle Muğla ve A...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Taner Barlas (1947 - .... )

Taner  Barlas (1947 -  .... )

1947 yılında Burdur'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve LCC Tiyatro Okulu mezunu olan sanatçı, ayrıca pandomim eğitimi aldı. Tiyatro ve pandomim eğitimini İngilterede ve Polonyada geliştirdi. Ulusal ve uluslararası çeşitli tiyatro ve pandomim festivallerine katıldı, oyunlar sergiledi. Çeşitli tiyatro ve pandomim oyunları yazdı, yönetti ve oynadı.

1984 yılında Taner Barlas Mim Tiyatro'yu kurdu. 5 yıl sanat yönetmenliğini yaptı. Halen İstanbul Belediyesi tiyatrolarında yönetmen ve oyuncu olarak çalışmaktadır.

Ödülleri

Tiyatro dalında 4 pandomim dalında 3 ödülü vardır.

Filmografisi

Ahh İstanbul - 2006
Fırtına - 2006
Kaybolan Yıllar - 2006
Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol 2005
Kimsesiz Zaman Tasvirleri - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Kampüsistan - 2003
Papatya ile Karabiber - 2002
Asmalı Konak - 2002
Yapayalnız - 2001
Ceket - 2000
Yalan Dünya - 2000
Çilekli Pasta - 2000
Filler ve Çimen - 2000
Fasulye - 1999
Kaçıklık Diploması - 1998
Affet Bizi Hocam - 1998
Kördüğüm - 1997
Böyle mi Olacaktı - 1997
Baba Evi - 1997
Solgun Bir Sarı Gül - 1996
80. Adım - 1996
Yüzleşme - 1996
Kurtuluş - 1996
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Bir Aşk Uğruna - 1994
İz - 1994
Bir Yanımız Bahar Bahçe - 1994
Tatlı Betüş - 1993
Amerikalı - 1993
Hadi Gel Bar - 1992
Piano Piano Bacaksız - 1992
Seni Seviyorum Rosa - 1992
Uzun İnce Bir Yol - 1991
Berdel - 1990
Asiye Nasıl Kurtulur? - 1986
Değirmen - 1986




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1947
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Askerler / Havacılar


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Arslan Kaçar
Hasan Polat
Prof. Dr. Mustafa Özkan
Prof. Dr. Yaşar Yücel

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Meg Ryan
Ertuğrul Sağlam
Hakan Coşkun

  Bugün Ölenler
Magda Szabo
Enver Gökçe
Ömer Lütfi Akad
Lev Schestov


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET