Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Av. Serhat Kemal Yılmaz
Av. Serhat Kemal Yılmaz

Serhat Kemal Yılmaz, 1964'te Yozgat Boğazlıyan’da doğdu. Boğazlıyan Necatibey İlkokulu (1976), Erzurum Anadolu Lises...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Agah Hün (1918 - 1990)

Agah  Hün (1918 - 1990)

1918 yılında İstanbul'da doğdu. 1942 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan sanatçı, bir süre Devlet Tiyatroları'nda çalışmış, daha sonra Şehir Tiyatrosu'na geçmiştir. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde de rol alan Hün, aynı zamanda seslendirme sanatçısı olup yönetmenlik ve senaristlik te yapmıştır. 1983 yılında emekli olmuş, 1990'da yaşamını yitirmiştir.


Filmografisi (oyuncu)

Düğün - 1990
İnsanlar Yaşadıkça - 1989
Gönüller Sultanı Mevlana - 1989
Sahibini Arayan Madalya - 1989
Stres - 1988
Yuvasızlar - 1987
Sen Ağlama - 1987
Hafız Yusuf - 1987
Gönülden Gönüle - 1987
Zeynepler Ölmesin - 1987
Ölümünün Ellinci Yılında Mehmet Akif Ersoy - 1986
Uzak Kentin İnsanları (Köprü) - 1986
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu - 1985
Küçük Ağa - 1983
Çirkef - 1975
Şeytan - 1974
Hazreti Yusuf'un Hayatı - 1965
Akasyalar Açarken - 1962
Hazreti Ömer'ın Adaleti - 1961
Şahane Kadın - 1961
Bir Yavrunun Gözyaşları - 1960
Yak Bir Sigara - 1960
Kanlı Değirmen - 1959
O Günden Sonra - 1958
Kadın Severse - 1955
Sevdiğim Sendin - 1955
Halıcı Kız - 1953
Yavuz Sultan Selim Ağlıyor - 1952

Filmografisi (yönetmen)

Öldür Beni - 1963
Yak Bir Sigara - 1960
Ben Kahpe Değilim - 1959
Kanlı Değirmen - 1959
Meçhul Kahramanlar - 1958
Sevdiğim Sendin - 1955

Filmografisi (senarist)

Öldür Beni - 1963
Sonbahar Yaprakları - 1961
Yak Bir Sigara - 1960
Ben Kahpe Değilim - 1959
Üç Kurşun - 1959
Sevdiğim Sendin - 1955




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1918
»Ölüm Tarihi
1990
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Senaristler
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Yönetmenler


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Anıl Gürsoy
Kevin David Mitnick
Mehmet Atay
Râzî

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Edvard Norton
Roman Polanski
Veysel Eroğlu

  Bugün Ölenler
Honore De Balzac
Nezihe Meriç


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET