Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Doç. Dr. Ufuk  Gülsoy
Doç. Dr. Ufuk Gülsoy

1961'de İstanbul'da doğan Gülsoy, ilk, orta ve lise tahsini aynı şehirde tamamladı. Yüksek öğrenimine Balıkesir İşletmecilik ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ahu Türkpençe (1977 - .... )

Ahu  Türkpençe (1977 -  .... )

Ahu Türkpençe 2 Ocak 1977 tarihinde Samsun'da doğdu. Tiyatroya büyük bir haz duyan fakat onsekiz yaşına kadar tiyatro ile hiç uğraşmayan Ahu, bu yaşından sonra çok yakın bir arkadaşının yardımı ile Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin elemelerine girdi.

MMüjdat Gezen Sanat Merkezide girdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesindeki gördüğü Fizik eğitimini dondurdu . Msm'ye girdiği ilk sene dışarıda çalışılmasına izin verilmiyordu . Diğer senelerede Ahu "Yedi Numara" ve "Azad" gibi televizyon dizilerde oynadı. Bir istanbul masalı adlı diziyle herkes tarafından tanınan birisi haline gelen güzel oyuncu şöhret adlı diziyle başarısını devam ettirdi. "Neredesin Firuze" ile sinema dünyasıyla tanıştı.

Filmografi

Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2005) - Balkız
Şöhret (2005) - Gülşen Özer
Neredesin Firuze (2003) - Ayşen
Bir İstanbul Masalı (2003) - Esma Kozan Arhan
Azad (2002) - Dilan
Yedi Numara (2000) - Menekşe
Bize Ne Oldu (1999)
Güzel Günler (1998)
Gurbetçiler (1996)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
2 Ocak 1977
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Binali Yıldırım
Dr. Cahit Karakaş
Mustafa Şekip Birgöl
Yrd. Doç. Dr. Kürşat Karacabey

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Madonna
Steve Carell
Enis Tütüncü

  Bugün Ölenler
Elvis Presley
İdi Amin
Semiha Berksoy
Ahmet Fikri Tüzer
Ö.Kadri Koray


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET