Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mike  Tyson
Mike Tyson

Boks tarihinin en asi oyuncusu Mike Tyson, 30 Haziran 1966 yılında Brooklyn'de doğdu. ABD'li boksör, 1985 (Mart)'te yaptığı i...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ali Sunal (1977 - .... )

Ali  Sunal (1977 -  .... )

22 Eylül 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi gören sanatçı, Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Halen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. Kemal Sunal'ın oğludur.

Filmografisi

Benim Annem Bir Melek - 2008
Sana Mecburum - 2007
Kısık Ateşte 15 Dakika - 2006
Kanlı Düğün - 2005
Sayın Bakanım - 2004
Okul - 2003
Banka - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Fosforlu Cevriye - 2000
Propaganda (film) - 1999
Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey - 1995
Şaban ile Şirin - 1995




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
22 Eylül 1977
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»İlgili Kişiler
Kemal Sunal
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Kemal Denizci(Fırtına Kemal)
Fernando Alonso
Orhan Kırlı
Şemsi İnkaya

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Nasuh Mahruki
Fikret Gökçe
Hüsnü Ordu

  Bugün Ölenler
Leman Bozkurt Altı...
Ferit Kam


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET