Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6182 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Kubilay  Kan
Kubilay Kan

Müzisyen bir aileden gelen Kubilay Kan, İstanbul’ da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra 1983 yılında İstanbul Üniversitesi ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Ali Uyandıran (1946 - .... )

Ali  Uyandıran (1946 -  .... )

1946 yılında Bursa'da doğdu. Hukuk Fakültesi mezunu olan Ali Uyandıran, LCC Tiyatro kurslarını bitirdikten sonra, Bakırköy Halkevinde "Hamlet 70" oyunuyla profesyonelliğe adım attı (1970). Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Bizimkiler dizisindeki "Dünkopf" rolünde çizdiği başarılı karakterden sonra, Selamsız Bandosu filmindeki bando şefi rolüyle zirveye ulaştı. Sanatçı Çasod üyesidir.

Ödülleri

1993 Televizyon Yıldızı ödülü. Cengiz Polatkan Magazin Yazarları ödülü

Filmografisi

Yalancı Yarim 2006
İlk Aşk - 2006
Operasyon Cennet 2005
Memleket Hikayeleri (Eminem) - 2005
Öteki Türkiye'de Bir Cumhurbaşkanı - 2004
Canım Annem Komiser - 2004
Halk Düşmanı - 2004
Zor Adam - 2004
Beybaba (Koltuk) - 2003
Fişgittin Bey - 2003
Keloğlan - 2003
Rus Gelin - 2002
Lahmacun ve Pizza - 2002
Hayat Bazen Tatlıdır - 2000
Duruşma - 1999
Oğlum Adam Olacak - 1995
Düş, Gerçek, Bir De Sinema - 1995
Babam Askerde - 1994
Aptallık Rekoru - 1994
Alnı Açık İki Kişi - 1994
Kılıbıklar - 1994
Çılgın Yenge - 1994
Yazlıkçılar - 1993
Ada'da Son Gece - 1992
Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri - 1992
İlk Aşk - 1991
Bütün Kapılar Kapalıydı - 1990
Devlerin Ölümü - 1990
Bizimkiler - 1989
Can Şenliği - 1989
Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
Bir Tren Yolculuğu - 1988
Selamsız Bandosu 1987
Sahtekar - 1972
Çılgın Yenge - 1971




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1946
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Gürkan Hacır
Nihat Nikerel
Salih Güney
lhan Evcin

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Jennifer Lopez
Erdoğan Arıca
Süleyman Nevzat Kor...

  Bugün Ölenler
Sadık Ahmet
Hasan II
Afife Jale
Necati Abacı


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET