Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Kadir  Ural
Kadir Ural

Kadir Ural, 22 Mart 1968'de Mersin Silifke'de doğdu. Babasının adı Mevlüt, annesinin adı Refika'dır.

Öğretmen ve E...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Betül Arım (1954 - .... )

Betül  Arım (1954 -  .... )

1954 yılında dünyaya geldi. 1970 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü kazanmıştır. Buradan mezun olan sanatçı, 1973'te İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev almıştır.

Sanatçı Mustafa Alabora ile evlenip ayrılmış, çocukları Mehmet Ali Alabora da ailenin yolunu seçerek sanat hayatında yer almıştır. Seslendirme sanatçılığı da yapan Arım, sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

Filmografisi

Sahne - 2006
Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
Küçük Hanımefendi - 2006
Kabuslar Evi: Tanıdık Yabancı - 2006
İmkansız Aşk - 2006
Hayat Türküsü - 2006
Ev Hapsi - 2005
Çılgın Yuva - 2005
Aliye - 2004
Ruhun Duymaz - 2004
Canım Kocacığım - 2002
Nisan Yağmuru - 2001
Vizontele - 2000
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Sibel - 1998
Babamı Arıyorum - 1997
Eltiler - 1997
Bu Sevda Bitmez - 1996
Şerefli Müfettiş Şeref - 1994
Kaygısızlar - 1994
Hastane - 1993
Mem û Zîn - 1991
Bir Günah Gibi - 1987
Uzaylı Zekiye - 1987
Acımak - 1985
Yol - 1981




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1954
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Alime Mitap
Dr. İyad Allavi
Korg. Hasan Memişoğlu
Orgeneral Mehmet Ali Keskiner

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Abdülhamid II
Murad V
Müzahir Sille
Ahmet Erentok

  Bugün Ölenler
Bedri Rahmi Eyüboğlu
Walter Scott
Necmettin Sadık Sadak
Ertem Eğilmez


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET