Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6187 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
İbrahim  Koca
İbrahim Koca

İbrahim Koca 14 Mart 1969 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Anadolu Üniversite İşletme bölümünü bitirdi.

Turizm hayatı...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Bican Günalan (1964 - .... )

Bican  Günalan (1964 -  .... )

1964 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Bir Demet Tiyatro'da oynadığı Fadıl Fıdıllıoğlu karakteriyle tanınır.

1980 yılında İstanbul Akademik Sanat Topluluğu ile sanat hayatına başladı. ABC Gençlik Tiyatrosu, Nöbetçi Tiyatro, Ortaoyuncular ve BKM'nde çalıştı. BKM'de, Otogarara ve Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü oyunlarında yer aldı. Sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.

Filmografisi

Organize İşler - 2005
Ölümsüz Aşk - 2003
Vizontele Tuuba - 2003
Güneş Yanıkları - 2000
Vizontele - 2000
Bir Demet Tiyatro - 1997
Süper Baba - 1993
Varsayalım İsmail - 1991
Selamsız Bandosu - 1987




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1964
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. Ercüment ...
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ahmet Duran Bulut
Aslan Sekmen
Mahatma Gandhi
Prof. Dr. Aslan Gündüz

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Samiha Ayverdi
Beate Uhse
Cemal Reşit Rey
Fatma Seniha Nükhet...
Mehmet Beyazıt Deni...
İsmail Bilen

  Bugün Ölenler
Movsar Barayev
Fahrettin Altay
Behram Kurşunoğlu


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2021 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET