Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Egemen  Bağış
Egemen Bağış

Egemen Bağış, 23 Nisan 1970'te Bingöl'de doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Güler'dir.

Üst Düzey Yönetic...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Emre Kınay (1970 - .... )

Emre  Kınay (1970 -  .... )

1970 yılında İstanbul'da doğdu. Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda görev yapan sanatçı, çeşitli sinema filmi ve tv dizilerinde de rol alıyor. Halen kendisinin kurucu olduğu Duru Tiyatro topluluğunda oyunlar sergilemekte ve dizi filmlerde oynamaktadır.

Ödülleri

23. İstanbul Film Festivali, 2004, En İyi Erkek Oyuncu, İnşaat filmi.

Rol aldığı bazı oyunlar

Bir mutfak Masalı
Sınır
Lütfen Kızımla Evlenirmisiniz
Kara Sohpet
İkinci Caddeninin Mahkumu
Rumuz Goncagül
Simyacı
Fırtına
Barış
Antigone
 
Filmografisi

İki Aile - 2006
Dün Gece Bir Rüya Gördüm - 2006
Kamyon - 2006
Seni Çok Özledim - 2005
Sen misin Değil misin? - 2005
Ölümüne Sevdalar - 2005
Kurtlar İmparatorluğu - 2005
İstanbul Şahidimdir - 2004
Okul - 2003
İnşaat - 2003
Baba - 2003
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Güz Sancısı - 2002
Berivan - 2002
Yeditepe İstanbul - 2001
Yüzleşme - 1999
Baba - 1999
Yılan Hikayesi - 1999




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1970
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Archimedes
Prof. Dr. Süleyman Sağlam
Yusuf Ziya Çol
Zeki Alasya

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Rita Hayworth
Tarkan Tevetoğlu
Eminem
Özkan Uğur
İsmail Akbay
Kimi Matias Raikkönen

  Bugün Ölenler
Revaham Zeevi
Fredric Chopin


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET