Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Mustafa  Öztürk
Mustafa Öztürk

9 Ağustos 1953'te Hatay Dörtyol'da doğdu. Baba adı Veli, anne adı Hayriye'dir. Kimya Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; İstan...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Fadik Sevin Atasoy (1975 - .... )

Fadik Sevin Atasoy (1975 -  .... )

1 Ekim 1975 yılında Ankara'da doğdu. Adını babası Sönmez Atasoy'un yazdığı Fadik Kız adlı oyundan alan sanatçı, henüz dört  yaşındayken Selçuk Tiyatro Festivali'nde "Teneke" adlı oyunda rol aldı. İlköğrenime başlayana kadar, ailesiyle birlikte turnelerde ve sahne arkasında yetişti. Önce İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almaya başladıysa da, daha sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarında birinci olarak burs kazanıp, bu okuldan mezun oldu. Babası gibi annesi Emel Göksu'da sanatçı olan Atasoy, Devlet Tiyatroları'na girdi. İngiltere, Fransa, Rusya ve Bulgaristan'da tiyatro üzerine eğitim aldı ve araştırmalar yaptı. Bulgaristan Devlet Tiyatrosu’nda Carmen’i oynadı ve yine orada Kıracali Türk Tiyatrosu’nu kurdu ve tiyatro yönetmenliği yaptı.

Trt'de çocuk programları da sunan Fadik Sevin Atasoy, dört yabancı dil biliyor. Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer'le birlikte Moliere'in "Cimri" adlı oyununda da rol alan sanatçı, kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de oynadı.

Ödülleri

42. Antalya Film Şenliği - 2005, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, O Şimdi Mahkum

Filmografisi

Geçerken Uğradım - 2007
Ayrılık - 2007
Beyaz Melek - 2007
Dudaktan Kalbe - 2007
Zeynep'in Sekiz Günü - 2007
Sev Kardeşim - 2006
Döngel Karhanesi - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Kısmet - 2004
Ah Be İstanbul - 2004
Serseri Aşıklar - 2003
Bizim Evin Halleri - 2000




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
1 Ekim 1975
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Askerler / Jandarma ...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Aslıhan Kandemir
Dr. Nihat Ali Özcan
Dr. İmren Aykut
Muharrem Varlı

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Nihat Kahveci
Demet Akbağ
Muhammet Rıza Yalçı...
Calil Sadıkov

  Bugün Ölenler
Nevres Paşa


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2017 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET