Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Hakkı Suha  Okay
Hakkı Suha Okay

17 Nisan 1953'te Antalya Akseki'de doğdu. Babasının adı Mustafa Orhan, annesinin adı Raife'dir. Avukat; Ankara Üniversitesi H...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Göksel Arsoy (1936 - .... )

Göksel  Arsoy (1936 -  .... )

15 Mart 1936 yılında Kayseri'de doğdu.  Göksel Arsoy'un annesi Girit Hanya eşrafından Girit Mutasarrıfı Mollazade Ali Talat Bey'in torunu ve Hırkazade Ahmet'in kızıdır. Kelepçe adlı filmle sinemaya geçti (1959). Samanyolu adlı filmiyle de ün yaptı (1959). Göksel Arsoy, "Altın Çocuk" takma adıyla bilinmektedir. Özellikle 60'lı yılların başında sayısız filmde rol almıştır. "Bulunmaz Uşak, Taş Bebek" en sükse yapan filmlerindendir.1999'da 36. Antalya Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülmüştür.Ayrıca kendi adına bir film şirketi kurarak prodüktörlük yaptı.

Filmografisi

Unutulmayanlar - 2006
Asla Unutma - 2005
Üvey Ana - 10 Altın Film - 2004
Mirasyediler - 1995
Dost Bildiklerim - 1978
Sürtük - 1970
Altın Avcıları - 1968
Yayla Kızı Yıldız - 1967
Ortaşark Yanıyor - 1967
Son Kurban - 1967
Altın Çocuk Beyrut'ta - 1967
Kenarın Dilberi - 1966
Altın Çocuk - 1966
İsyancılar - 1965
Yıldızların Altında - 1965
Son Darbe - 1965
Kırk Küçük Anne - 1964
Yılların Ardından - 1964
Evcilik Oyunu - 1964
Kızgın Delikanlı - 1964
Kezban - 1963
Makber - 1963
Şafak Bekçileri - 1963
Genç Kızların Sevgilisi - 1963
Kahpe - 1963
Leyla İle Mecnun Gibi - 1963
Cici Can - 1963
Beyaz Güvercin - 1963
Bulunmaz Uşak - 1963
Aşka Karşı Gelinmez - 1962
Öldüren Bahar - 1962
Yalnızlar İçin - 1962
Aşk Merdiveni - 1962
Esir Kuş - 1962
Ne Şeker Şey - 1962
Gençlik Hülyaları - 1962
Billur Köşk - 1962
Kiralık Koca - 1962
Gönül Avcısı - 1962
Gümüş Gerdanlık - 1962
Küçük Beyefendi - 1962
Şehirdeki Yabancı - 1962
Akasyalar Açarken - 1962
Biz de Arkadaş mıyız? - 1962
Aşkın Saati Gelince - 1961
Bir Demet Yasemen - 1961
Bir Yaz Yağmuru - 1961
Bülbül Yuvası - 1961
Yaban Gülü - 1961
Seni Kaybedersem - 1961
Yavru Kuş - 1961
Bir Bahar Akşamı - 1961
Boş Yuva- 1961
İki Aşk Arasında - 1961
Kızıl Vazo - 1961
Melekler Şahidimdir - 1961
Zavallı Necdet - 1961
Unutamadığım Kadın - 1961
Güneş Doğmasın - 1961
Bir Yaz Yağmuru - 1960
Nilüfer Orman Çiçeği - 1960
Satın Alınan Adam - 1960
Taş Bebek - 1960
Aşk Rüzgarı - 1960
Ömrüm Böyle Geçti - 1959
Samanyolu - 1959
Kelepçe - 1958
Ham Meyva - 1957
Kara Günlerim / Yaşayan Ölüler - 1957




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
15 Mart 1936
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Hüseyin Turan
Jean Baudrillard
John Kerry
Yusuf Taktak

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Nasuh Mahruki
Fikret Gökçe
Hüsnü Ordu

  Bugün Ölenler
Leman Bozkurt Altı...
Ferit Kam


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2019 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET