Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Erdoğan  Akduman
Erdoğan Akduman

İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Erdoğan Akduman, ilk deneyimlerini Kent Oyuncuları ve Dostlar ...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Güven Hokna (1946 - .... )

Güven  Hokna (1946 -  .... )

1946 yılında Ankara'da doğdu. Tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı. Özellikle Kurtlar Vadisi, Ferhunde Hanımlar, İkinci Bahar ve Zerda dizilerindeki rolleriyle tanınır.

Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu (1967) olan Hokna, 35 yıl Devlet Tiyatroları'nda çalıştı. Ferhunde Hanımlar dizisiyle tanınan ve Eşkıya filmiyle adını duyuran sanatçı, mesleğinde asıl zirveye İkinci Bahar dizisindeki Neriman rolüyle ulaştı. Sinema filmi ve dizilerde rol almaya devam ediyor.

Filmografisi

Yaprak Dökümü - 2006
Kurtlar Vadisi - 2004
Güz Sancısı - 2002
Kumsaldaki İzler - 2002
Havada Bulut - 2002
Zerda - 2002
İkinci Bahar - 1998
Eşkiya - 1996
Ferhunde Hanımlar - 1993
Susam Sokağı (Çocuk Programı) - 1990




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1946
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Aykut ÇAKIR
Orgeneral Hikmet Köksal
Prof. Dr. Ömer Faruk Bay
Tümgeneral Volkan Kaplama

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Abdülmecid I
Müjdat Kayayerli
Al Pacino
Süleyman Latif Yunu...


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET