Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Abdullah Necmi Özler
Abdullah Necmi Özler

01.04.1945 tarihinde Karaman’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karaman’da Lise öğrenimini Konya Erkek Lisesinde...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Jeyan Mahfi Ayral (1928 - .... )

Jeyan Mahfi Ayral (1928 -  .... )

6 Ağustos 1928 yılında İstanbul'da doğdu. Henüz okula başlamadan Muhsin Ertuğrul tarafından "Peer Gynt" adlı oyunda çocuk rolünde oynatıldı. Necdet Mahfi Ayral'ın kızı olan sanatçı; çocuk yaşlardan itibaren yabancı filmlerin seslendirilmesinde çalıştı. 100'e yakın tiyatro oyununda görev yaptı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Bir çok filmde Türkan Şoray'ı seslendirmiştir.

Filmografi

Hayat Apartmanı - 2007
Yaprak Dökümü - 2007
Yadigar - 2004
Sahra - 2004
Ekmek Teknesi- 2002
Tatlı Hayat - 2001
Dadı - 2000
Gurbetçiler - 1996
Şehnaz Tango- 1996
Bozkurt Obası - 1954
Beklenen Şarkı - 1953
Uçuruma Doğru - 1949
Efsuncu Baba - 1949
Gençlik Günahı - 1947
Seven Ne Yapmaz - 1947
Allahın Cenneti - 1939




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
6 Ağustos 1928
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Magazin-E... / Dizi Oyun...
Sanat / Sinema Sa...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ali Öztürk
Mehmet Burak Yıldırımtaş
Pete Tong
Tuluyhan Uğurlu

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Halim Demiryürek
Kerim Aydın Erdem
Safa Bute
Bilgin Balanlı

  Bugün Ölenler
Baron de Tott
Zeki Müren
Kazım Kanat


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET