Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ord. Prof. Ali Fuat Başgil
Ord. Prof. Ali Fuat Başgil

İlkokulu Çarşamba'da, Ortaokulu İstanbul'da bitirdi. Birinci Dünya Savaşı'nın başlaması sebebiyle lise tahsilini yarıda bırak...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Nejat İşler (1972 - .... )

Nejat  İşler (1972 -  .... )

29 Şubat 1972 tarihinde İstanbul’un Eyüp semtinde doğan Nejat İşler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde okurken tiyatro kollarında görev aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nü 1995 yılında bitirdi. Çeşitli tiyatro oyunları, film ve dizilerde görev aldı.

Filmografi

1999 Eylül Fırtınası  
2003 Mustafa Hakkında Herşey Fikret
2004 Anlat İstanbul Ramazan 
2005 Çalıntı Gözler Halil 
2005 2 Süper Film Birden  Konuk oyuncu
2007 Barda Selim 
2007 Yumurta (film) Yusuf 
2007 Yaşamın Kıyısında

Diziler

2007 - Bıçak Sırtı
2004 - Aliye
2004 - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2003 - Sultan Makamı
2002 - Aşk ve Gurur
2002 - Gülbeyaz
2001 - Nasıl Evde Kaldım
2001 - Dedem, Gofret ve Ben
1999 - Deli Yürek
1996 - Şehnaz Tango
1994 - Gurur

Ödülleri

2005 - 1. Beyaz İnci Ödülleri "En İyi Erkek Oyuncu - Macera" (kazandı), "En İyi Erkek Oyuncu - Dram" (aday)
2005 - 12. ÇASOD En İyi Oyuncu Ödülleri "En İyi Erkek Oyuncu" (kazandı)
2004 - 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" (aday)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

Cem Yılmaz
Hülya Avşar
Fatih Sultan Mehmet
Doğu Perinçek
Usame Bin Ladin
Korkut Eken
Recep Tayyip Erdoğan
Mehmet Emin Karamehmet
Kadir İnanır
Adnan Menderes
Prof. Dr. Necmettin Erbakan
Uğur Mumcu
Madonna
Cameron Diaz
Sultan Mehmed Vahdeddin
Mimar Sinan
Turgut Özal
Alev Alatlı
İbn Sina
Ömer Muhtar
»Doğum Tarihi
29 Şubat 1972
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema Sa...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Prof. Dr. İbrahim ...
Uydunet Fiber İnter...
Bedri Koraman
Sadun Boro
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Ahmet Rasim
Hakan Balamir
Orgeneral Saldıray Berk
Yrd. Doç. Turan Enginoğlu

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Nicolas Hayek

  Bugün Ölenler
Deng Siaoping
Ayhan Aydan


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET