Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6177 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
İsa  Gök
İsa Gök

İsa Gök, 15 Şubat 1963'te Mersin'de doğdu. Babasının adı Mevci, annesinin adı Aysel'dir.

Avukat; İstanbul Üniversi...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Pekcan Koşar (1936 - 2005)

Pekcan  Koşar (1936 - 2005)

1936 yılında İstanbul'da doğdu. Güzel Sanatlar Akademisi’ni bitirdi. Tiyatroya Güzel Sanatlar Akademisi’nde amatör olarak başladı. Küçük Sahne’de 1955 yılında “Çayhane” oyunuyla profesyonelliğe adımını attı.

1958 yılında Oda Tiyatrosu’na girdi; “Misafir”, “Gökteki kaldırımlar”, “Öteki”, “Tapılacak kadın”, “Tersine dönen şemsiye” adlı piyeslerde oynadı. Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nun saat 6 temsillerine katıldı.

1961'de Gong Tiyatrosu’nu kurdu. Engin Cezzar - Gülriz Sururi Topluluğu'nun Küçük Sahne'deki temsillerinde oynadı. Arena Tiyatrosu'nda, Kadıköy Özel Tiyatrosu'nda kısa bir süre bulunduktan sonra 1969 yılında Kent Oyuncuları Tiyatrosu’nda geçti. Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda oyunculuk ve yönetmenlik yaptı.

Filmografi

Kocamın Nişanlısı (1965)
Ölüm Tarlası (1966)
Hüdaverdi (1971)
Ah Nerede Vah Nerede (1975)
Dam Üstüne Çul Serelim (1975)
Tamam Mı Devam Mı (1975)
Kuvvet Macunu (1975)
Gelinin Ödü Patladı (1975)
Sevgili Halam (1975)
Şeytan Diyor Ki (1976)
Hammal (1976)
Özgürlüğün Bedeli (1977)
Çıplak Vatandaş (1985)
Rumuz Goncagül (1987)
Bekarlık Sultanlık mı? (1994)
Ruhsar (1997)
 
gibi çok sayıda sinema filmlerinde ve TV dizilerinde rol aldı ve seslendirme yaptı.

17 Eylül 2005 sabahı Çınarcık'taki evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
1936
»Ölüm Tarihi
17 Eylül 2005
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Askerler / Diğer
Sanat / Sinema El...
Sanat / Tiyatro S...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Gerard Depardieu
Hüseyin Tanrıverdi
Prof. Dr. Cevdet Erdöl
Ramazan Ağar

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Ahmet Arif
Musa Uzunlar (İske...

  Bugün Ölenler
Kemal Tahir
Muhammed İkbal
Kemal Tahir Demir
Cahar Dudayev


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET