Kim Kimdir?� Biyografi Bankas� - FORSNET
Biyografi Bankas� 17.Y�l
Arama T�m Ki�iler Yasal Uyar� Biyografimi Yay�nla Ki�i Ekle Ana Sayfa 
Sitemizde kayıtlı 6179 kişi bulunmaktadır.
Tümünün listesi»

  Kategoriler
Askerler
Basın-Yayın
Bilim-Teknoloji
Bilişim
Devlet-Siyaset
Din
Düşünürler
Edebiyat
Eğitim
Hukuk
İş Dünyası-Ekonomi
Magazin-Eğlence
Moda Dünyası
Organize Suçlar
Özel Başlıklar
Sağlık
Sanat
Spor
Toplum



Geonorm Mühendislik

Göynüklü
Zeytin & Zeytinyağı



  Bir Kişi...
Ersin  Özince
Ersin Özince

1953'te Havran'da doğdu. 1975'te ODTÜ İdari İlimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Türkiye İş Bankası'na sta...



 

 
Arkadaşına Gönder   Yazdırmaya uygun sayfa

Doğa Rutkay Aziz (1978 - .... )

Doğa Rutkay Aziz (1978 -  .... )

30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.

Filmografisi

1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)
2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
2005 Şans Kapıyı Kırınca
2006 Gen
2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)




Twitter sayfamız için tıklayınız.

YASAL UYARI: Kim Kimdir? tescilli bir markadır ve Web Sitesi 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanununa uygun yayın yapmaktadır. www.kimkimdir.gen.tr adresinde yayınlanan yazılı, görüntülü içeriklerin ve fotoğrafların sahibi olan FORSNET'in Yazılı izini olmadan bilgi ve belgelerin tamamının kopyalanması, çoğaltılması ve izinsiz olarak başka sitelerde ve yerlerde kullanılması yasaktır. Alıntı olarak kısmi kullanımlarda her hangi bir sakınca yoktur.




Haberler
..::.. Yenilikler ..::..
Asker Biyografileri Yenilendi....Tıklayınız
Dizi Oyuncularının biyografileri sitemizde... Tıklayınız
Rektör biyografiler listesi için... Tıklayınız
Biyografi Arama için... Tıklayınız
Kurtlar Vadisi Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız
Avrupa Yakası Dizisi oyuncuları için... Tıklayınız



 

..:: En çok ziyaret edilenler ::..

»Doğum Tarihi
30 Kasım 1978
»Doğduğu Ülke
Türkiye
»Kategorileri
Sanat / Tiyatro S...
Sanat / Sinema El...
Magazin-E... / Dizi Oyun...


  Yeni Eklenenler
Bedri Koraman
Prof. Dr. Ekrem Pa...
Oktay Saral
Enise Ahmed Mahluf
Sefa Kalya
İsmail Yüksektepe
Balamir Gündoğdu
Ebubekir Şahin
Orhan Yegin
Serdar Ömeroğulları

  Tanıdınız mı?
Tanıdınız mı?
Fra Angelico
Mehmet Tarkan Yazıcıoğlu
Prof. Dr. Sadık Tural
Şakir Süter

Osmanlı Web Sitesi -- tıklayınız
Atatürk Bilgi Bankası -- tıklayınız
Çanakkale Savaşları 1915 -- tıklayınız


  Bugün Doğanlar
Franz LISZT
Felix Bloch
Bilgin Paçarız
Saffet Kaya


Kişiler Arama Görüşler Telif Hakları Kişi ekle E-posta Ana Sayfa
Copyright © 1998 - 2018 FORSNET
Bu site bir FORSNET yapımıdır - Bütün hakları saklıdır ©FORSNET